sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

PROJECT: TANTänään puhun hieman erikoisemmasta aiheesta, ainakin vuodenaikaan nähden. Nimittäin ruskettumisesta ja sen edistämisestä. Olen itse lähdössä aurinkolomalle alle kahden viikon kuluttua ja olen ottanut tavoitteekseni palata takaisin edes jonkinlaisen päivetyksen kera. 

Ihoni on siis vaaleinta ja herkintä mahdollista tyyppiä ja olen kokenut todella vaikeaksi tasaisen ja näkyvän rusketuksen saavuttamisen. Rakastan kuitenkin ruskettunutta ihoa ja sen tuomaa lomafiilistä, joten nyt on otettava järeämmät keinot käyttöön. Olen googlettanut, kokeillut ja kuunnellut erilaisia vinkkejä ruskettumiseen ja auringonottoon yleensä. 


Aurinkolomalle valmistautuminen on alkanut omalta osaltani jo muutama päivä sitten. Olen nimittäin alkanut syömään aurinkokapseleita, jotka sisältävät luontaisia karotenoideja auringon kypsyttämistä öljypalmun hedelmistä. Lisäksi aion käydä muutaman kerran solariumissa, saadakseni kevyen pohjavärin kuumaa aurinkoa varten. Myös ihon kuoriminen, kosteuttaminen ja porkkanoiden syöminen on kuulunut matkavalmisteluihini. 

Toivon niin paljon, että vaiva palkittaisiin edes hennolla värillä, jota uskaltaisi rusketukseksi kutsua. Oma ihoni on vaan niin herkkä palamaan ja rusketuksen tarttuminen vaatii paljon. Ostin reissulle myös 50 SPF -aurinkorasvaa ja after sunia jälkihoitoon. Onneksi kotoa löytyy myös purkillinen itseruskettavaa, jos nuo toiveet päivetyksestä ovat mahdottomia. Lähtötaso on siis yllä nähtävässä kuvassa: kalkkilaivan kapteeni. Otan mielelläni kaikki vinkit vastaan auringonottoon ja rusketukseen liittyen. :)

4 kommenttia :

 1. Toivottavasti näiden kaikkien niksien avulla saavutat kauniin päivetyksen :) Itse luotan rusketuksessa aluksi myös karoteenia sisältävään aurinkovoiteeseen, mutta niissä on yleensä todella matala suojakerroin, joten yksinään niitä ei kannata käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta tosiaankin! :) Tuo karoteenia sisältävä aurinkovoide voisikin olla hyvä lisäys tähän pakettiin, kiitos vinkistä sulle! :)

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu toinen kalkkilaivan kapteeni :'D Onneks ollaan sentään molemmat blondeja niin ei oo niin suuri häpee jos on vähän kalpee x) Oon syönyt noita samoja aurinkokapseleita ja oli ne kyllä ihan suht hyviä, ei ainakaan palanut niin helposti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa vertaistukea, onneksi on muitakin kalpeita! :D Ja siksi olen blondina viihtynytkin niin ei tuo valkoisuus pääse ylikorostumaan... Aurinkokapseleihin täytyy luottaa tälläkin matkalla, ovat ne sen verran hyviä :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017