perjantai 18. maaliskuuta 2016

MY FAVOURITE QUOTES

Netti on nykyään pullollaan erilaisia lainauksia, hienoja lausahduksia ja erityisesti positiivisuutta henkiviä sanontoja. Täytyy myöntää, olen todella koukussa erilaisten quotejen lukemiseen, pinnaamiseen ja ylös kirjoittamiseen. Usein otan myös kännykällä kuvakaappauksia parhaista. Muutaman lempilainaukseni olen kuitenkin napannut esimerkiksi tv-sarjoista tai kuullut ystäviltäni. 

Halusin tänään kerätä yhteen mielestäni inspiroivia, hyväntuulisia ja kauniita lainauksia. Välillä on todellakin hyvä pysähtyä miettimään näiden syvällisten quotejen sanomaa ja sitä, toimiiko itse todella niiden ohjaamalla tavalla. Usein lausahdukset antavat myös voimaa tulevaisuuteen ja motivoivat tekemään omasta elämästään mahdollisimman antoisaa.Yritän miettiä joka päiväisessä elämässäni pieniä hetkiä, yksinkertaisia ilonaiheita ja sitä, miten löytää jotakin hyvää jokaisesta päivästä. Aina tuo ei onnistu, mutta ainakin tämäntyyliset lausahdukset ja kauniit kuvat auttavat positiivisessa ajattelussa. Joka hetki tulisi muistaa, kuinka arvokasta elämä on ja miten paljon ympärillä on hyvää.

Tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani. The best is yet to come viittaa siihen, kuinka aina voi luottaa siihen, että elämässä on jotakin hyvää ellei parasta tulossa. Tulevaisuus on siis toivoa täynnä ja hyviä asioita todella tapahtuu vielä. 


Olen ylpeä naiseudestani ja uskon myös siihen, että jokainen nainen voi olla vahva, itsevarma ja upea. Kauneutta on jokaisessa yksilössä ja tuo lausahdus tuo mieleeni ryhdikkyyden ja klassisuuden.


Löysin tämän sanoman ihan hiljattain ja se on mielestäni todella osuva. Elämän ei tarvitse olla täydellistä ollakseen upeaa. Usein tavoitellaan kaikessa täydellisyyttä, kauneutta, menestystä ja sataprosenttista onnistumista. Uskon kuitenkin vahvasti siihen että täydellisyys ei takaa onnea ja että vaatimattomampikin elämä voi olla hyvä ja antoisa.


Tämä quote on jäänyt mieleeni kaikista romanttisista lausahduksista. Mielestäni sen sisältö kuvaa täydellisesti molemminpuolisen rakkauden hienoutta. Elämä on rakastamista varten ja kun kaksi toisilleen tarkoitettua ihmistä rakastavat toinen toistaan, syntyy jotakin upeaa ja ainutlaatuista. ♥


Kliseinen "everything happens for a reason" -sanonta on mielestäni todella helpottava. Uskon siihen, että kaikella on tarkoituksensa ja vaikka joskus vaikeina hetkinä tuota on hankala ymmärtää, kääntyy kaikki kuitenkin lopulta parhain päin. Pienillä asioilla on merkitystä ja usein myös ne negatiiviset asiat voivat kääntyä voimavaroiksi.

Mitä mieltä olitte tällaisesta, hieman erilaisesta postauksesta? 

3 kommenttia :

 1. Olipas kiva postaus, ihania voimasanoja päivään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla, että tykkäsit postauksesta :) ♥

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017