maanantai 14. maaliskuuta 2016

EVERYDAY TALK

Tänään ajattelin tehdä perinteisen "arkipostauksen". Viikonloppu hurahti ohi todella nopeasti. Kävin Hyvinkäällä, tein koulujuttuja, olin töissä ja kutsuin tyttökavereitani kylään. Toiminnantäyteisellä meiningillä jatkuu myös tämä alkuviikko, sillä tänään olen hoidellut asioita erityisesti tulevaa matkaa varten. Passi on kopioitu, rahat vaihdettu, matkalaukku haettu valmiiksi, hiukset laitettu taas kuosiin kampaajan tuolissa ja kaikista eniten energiaa on mennyt viimeisten koulujuttujen hoitamiseen. Vielä tälle illalle olisi yksi palautus ja huomenna aamu alkaa suullisella kokeella. Kotona on myös paljon tehtävää: siivousta, pyykinpesua ja blogipostausten kirjoittelua etukäteen. 


Kaiken tämän jälkeen on aika lähteä ansaitulle matkalle. En voi uskoa miten nopeasti kaikki tapahtui, loppuviikosta olen jo auringon alla Dubaissa. Olen niin onnellinen, että matkaan lähtee kaksi ihanaa ystävääni ja tarkoituksena on todella rentoutua ja nauttia shoppailusta. Intoiluni taso on tällä hetkellä aivan huipussaan ja kaikki nämä etukäteisjärjestelyt vain lisäävät hymyni leveyttä. 

Blogijuttuja olen tosiaan pyrkinyt aina reissuilla tekemään sekä etukäteen ajastettuna, että materiaalia keräten itse paikan päällä. Tulossa on ainakin huikeita maisemia, asukuvia maximitoissa ja fiilistelyä kamelien keskeltä aavikolta. Omaan tuttuun tyyliini lupaan myös kuvata paljon kaikkea kaunista ja yksityiskohtaista. ♥ Myös postausideoita saa tietysti ehdotella sekä matkaan liittyen että muuten vaan. 
Miten teidän viikkonne on käynnistynyt?

4 kommenttia :

 1. Olet ehtinyt tekemään vaikka mitä! :) Vähän ihanaa kun pääset lomailemaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaankin, varsinkin eilinen oli supertehokas ja nyt vaan odotellaan kuumeisesti lomalle lähtöä! Kiitos kommentista ja mukavaa viikkoa Sofia ♥

   Poista
 2. Ooh lomakateus iskee :) Mun viikko on alkanut hitaasti, mutta tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Saana! :) Kiva kuulla, että sun viikko on alkanut mukavissa merkeissä. ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017