tiistai 16. helmikuuta 2016

UUSI SÄNGYNPÄÄTY

Vihdoin sain kauan haaveilemani sängynpäädyn. Olen jo pitkään etsiskellyt vaaleanbeigeä tikattua ja pehmeää sängynpäätyä sekä mukavuuden lisäämiseksi että ulkonäöllisesti tuomaan hieman ryhtiä sänkyyni. Selailin monen monta nettikauppaa ja ihailin päätyjä aina sisustusliikkeissä. 

Tammikuussa sitten onnisti, kun kiertelimme veljeni kanssa huonekaluliikkeitä Hyrylän suunnilla. Löysin täydellisen sängynpäädyn vastaamaan omia mieltymyksiäni ja hinta oli alle puolet siitä, mitä olin katsellut. Sain päädyn noin kuukauden kuluttua kotiinkuljetuksena maksutta ja nyt olen aivan rakastunut siihen! Mielestäni tuo sängynpääty sopii täydellisesti muuhun sisustukseen ja nimenomaan ryhdittää sänkyäni sopivasti. ♥


Mitä mieltä olette tuosta uudesta sängynpäädystä?

6 kommenttia :

 1. Oi ompa kaunis :) Ehkä pitäisi joskus itsekin hankkia samantyylinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Cami! Suosittelen ainakin harkitsemaan, sillä itse tykkään tuosta todella paljon :)

   Poista
 2. Tosi ihana sängynpääty! ♥♥

  VastaaPoista
 3. Voi että toi pääty on kyllä niin kivan näkönen tossa! Itsekin mietin vähän aikaa sitten sängyn paikkaa siirrellessä sängynpäätyä, koska pelkkä valkoinen seinä näytti niin tyhjältä. Päädyin loppujenlopuksi kuitenkin tekemään seinälle sängyn yläpuolelle taulukollaasin..:)

  suvimyllymaki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! :) Munkin mielestä tuo pääty sopii oikein hyvin paikalleen ja yhteen sängyn kanssa. Tuo taulukollaasi kuulostaa myös ihanalta ja persoonalliselta idealta sängyn yläpuolelle.

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017