tiistai 9. helmikuuta 2016

TODAYS FEELINGS

En haluaisi aloittaa tätä postausta valittamalla, mutta tiedättekö, kun on niitä päiviä, jolloin kaikki on erityisen raskasta? Tänään oli sellainen ja musta tuntuu todella siltä, että deadlinet puskee päälle, kalenteri täyttyy ennätysvauhtia ja joka päivä käyn nukkumaan entistä väsyneempänä. (Aamuista puhumattakaan!) Kaiken tämän negatiivisuuden keskellä on hyvä kuitenkin pysähtyä ajattelemaan, että the best is yet to come. 

Tulevaisuus pitää sisällään myös kivoja juttuja ja arjen stressistäkin selviää keskittymällä pieniin hyviin asioihin. Jokaisessa päivässä on jotakin ihanaa ja jotakin, josta olla kiitollinen. ♥ Nyt tsemppaan vielä parin koulujutun kanssa ja sitten vietän rennon illan pörrösukissa! Tänään takana on siis jo koulupäivä ja kova treeni salilla. Toisaalta tuo fyysinen harjoittelu lisää tätä rasittuneisuuden tunnetta, mutta samalla tiedän sen tekevän hyvää itselleni. 

Olen usein sanonut, että blogini on itselleni hyvän mielen paikka ja kirjoittaessani ajatuksiani huomaan myös, että negatiiviset asiat ovat niin pieniä ja mitättömiä. Vaikka ulkona onkin harmaata ja pimeää, on monta syytä olla iloinen ja olla vaipumatta siihen alakuloon. Elämä on tässä ja nyt ja en halua kuluttaa sitä turhan murehtimiseen. Tästä eteenpäin myönteisemmällä energialla! Mukavaa laskiaistiistaita kaikille!

2 kommenttia :

  1. Huhhuh vähän liiankin tuttua joo kun tuntuu että kaikki kaatuu niskaan ja mitään ei vaan jaksa vaikka tietää että on pakko >-< Ihana kuitnekin että tulevaisuudessa on tiedossa paljon kaikkea ihanaa! :) Jaksamisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle piristävästä ja ymmärtäväisestä kommentista! :) ♥ Helpottavaa kuulla, että joku muukin samaistuu tuohon fiilikseen. Onneksi tosiaan positiivisten asioiden ajattelu auttaa ja tänään tuntui jo siltä, että kyllä kaikki järjestyy. :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017