torstai 18. helmikuuta 2016

REISSUJA TIEDOSSA

Yksi uuden vuoden tavoitteistani oli matkustaa mahdollisimman paljon tänä vuonna. Tällä hetkellä suunnitteilla on kaksi matkaa alkuvuodelle. Ensimmäinen onkin pikkuinen Viron risteily viikonloppuna ja toinen, josta olenkin jo aivan into piukeana on matka Dubaihin maaliskuun puolessa välissä. Matkailu on mun mielestä paras asia, mihin rahansa voi laittaa. Näin opiskelijana sitä ylimääräistä ei liiemmin ole, mutta säästämisen jälkeen kaikki mitä käteen jää, menee mieluusti maailman näkemiseen ja kokemiseen. Uudet kulttuurit, maisemat, kokemukset ja ihmiset tekevät niin hyvää. Lisäksi loman viettäminen keskellä kiireistä kevättä on täydellinen piristysruiske itselleni. 

Dubaihin lähtee itseni lisäksi kaksi hyvää tyttökaveriani ja olen valtavan innoissani tästä tulevasta koitoksesta. Aurinkoa on luvattu +30 astetta ja suunnitelmissamme onkin ottaa kaikki irti tuosta lämmöstä. Lisäksi haluamme kiertää kuuluisat maailman suurimmat ostoskeskukset ja käydä kamelisafarilla aavikolla. Reissun aika on jo alle kuukauden kuluttua ja olenkin jo aloittanut matkavalmistelut lukemalla tietoa netistä, tilaamalla uuden passin ja tutustumalla kesämuotiin. Tallinnan matka on kuitenkin edessä ensimmäisenä ja siellä en olekaan vieraillut vähään aikaan. Sinne lähden myös ystävättäreni kanssa ja matka tulikin yllättäen eteen vasta eilen. En millään voinut kieltäytyä päivän shoppailureissusta hyvine ruokineen mukavan matkaseuralaisen kanssa ja vielä kun työvuorojen vaihto onnistui mutkattomasti ajattelin, että minireissu laivalla on juuri sopiva tapa startata hiihtoloma!


Onko teillä hyviä vinkkejä matkailuun liittyen, oli kyse sitten Tallinnasta tai Dubaista?

4 kommenttia :

 1. Voi vitsit synty ihan älytön matka kuume. Olet muuten todella kaunis!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi, olen ihan otettu! ♥ Ja kyllä, tuo matkakuume vaan jatkaa kasvamistaan täälläkin päin, mutta onneksi pian on tiedossa helpostusta kaksin verroin ;)

   Poista
 2. Oioi, ihanaa! Tallinnassa kannattaa käydä sellaisessa paikassa kun Vegan Restoran V, jos tekee mieli vegaaniruokaa syödä :) En oo ite käyny mutta kaikki kaverit ovat kehuneet sitä paikkaa ja kattelin, että netissäkin on ainoastaan positiivista palautetta paikasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit tämä kommentti tuli jo sinä päivänä kun olimme matkassa, mutta laitan tuon vinkin ehdottomasti korvan taakse seuraavaa Tallinnan matkaa varten! :) Siellä tulee kyllä käytyä aina vuosittain, joten haluan ehdottomasti testata tuota paikkaa, kuulostaa tosi kivalta. Kiitos sulle avusta Ani ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017