lauantai 16. tammikuuta 2016

SPRING DECORATION

Lupailin sisustusaiheista postausta piakkoin ja en malttanut olla jakamatta inspiraatiotani jo näin etukäteen. Olen nimittäin kierrellyt viime aikoina todella paljon sisustuskauppoja ja sen myötä innostunut taas laittamaan kotia. Joulun jälkeen siivosin kaiken punaisen pois ja nyt asunto näyttää taas hieman valjulta. Rakastan vaaleaa sisustusta kuitenkin ja muutamalla muutoksella uskon, että kevätkotini on kotoisa, tyylikäs ja harmoninen. Varmaan useammat siellä ovat jo hoksanneet, että tykkään kovasti tehdä kollaaseja asiasta kuin asiasta ja tällä kertaa keräsin yhteen juttuja, jotka joko kuvaavat haluamaani sisustustyyliä tai löytyvät kodistani jo. 

Spring decoration

Sängynpääty. Olen haaveillut tikatusta, vaaleanbeigestä pehmeästä sängynpäädystä jo siitä asti kun leveämmän sängyn sain. Ja ilokseni voin kertoa, että löysin täydellisen yksilön pari viikkoa sitten ja se toimitetaan minulle luultavasti helmikuussa. Olen niin innoissani tästä elementistä, että tulette varmasti näkemään paljon kuvia uudesta tulokkaasta sen saavuttua!

Tekstiilit. Paksu torkkupeitto saa käydä talviteloille ja tilalle haluaisin ohuemman, beigen viltin, jossa on tähtikuviointi. Löysin itseasiassa varteenotettavan vaihtoehdon jo Askosta, mutta en ole sitä vielä kotiin kiikuttanut. Myös uusille koristetyynynpäällisille olisi tarvetta ja aion ostaa sellaisia, heti kun löydän mieleisiäni.

Piensisustus. Rakastan kauniita astioita ja joulun myötä kaappini ovat täydentyneet myös muutamalla uudella tulokkaalla. Lexingtonin mukit ovat edelleen suursuosikkejani, niin väriensä kuin kokonsakin puolesta. Kynttilät kuuluvat mun mielestä jokaiseen vuodenaikaan ja vaikka valon lisäännyttyä niiden polttaminen vähentyykin, kokonaan se ei lopu kuitenkaan. Taidetta olisi myös kiva alkaa keräilemään pikku hiljaa tämän kodin tyyliin. 

Tuoreet kukkaset. Ensimmäinen kevään merkki on ehdottomasti tulppaanit kotona. Neutraalin sisustuksen keskellä kasvitkin pääsevät paremmin esille ja ainakin omalla kohdallani tuoreet kukat tuovat iloa jokaiseen päivään. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017