lauantai 9. tammikuuta 2016

ENERGY WATER

Kerroin tuossa pari postausta aiemmin, että tämä vuoden alkupuolisko olisi tarkoitus elää hyvin kevyellä linjalla ja saada oma kroppa taas kuntoon. Viikon verran vähähiilihydraattista ruokavaliota takana ja suuri apu tässä projektissa on ollut myös vesi. Olo on selkeästi parempi, raikkaampi ja turvotus on vähentynyt selkeästi. Tänään haluan jakaa hieman positiivisia asioita veden juonnista ja tsempata myös teitä juomaan hieman enemmän vettä joka päivä. 


- Riittävä vedenjuonti tekee ihosta kimmoisamman ja kirkkaamman.

- Vesi auttaa ylläpitämään suolen normaalia toimintaa.

- Nestehukka saattaa aiheuttaa päänsärkyä, joten säännöllinen vedenjuonti on erittäin tärkeää.

- Vesi pitää limakalvot terveempänä ja edistää siten vastustuskykyä. 

- Vesi pitää myös yllä yleistä vireystilaa.

- Vesi edistää aineenvaihduntaa.

- Vedenjuonti auttaa painonpudotuksessa ja tekee hyvää myös lihaksille.
Tein myös itse vaihtelun vuoksi tuollaista makuvettä, lisäämällä kraanaveden sekaan puolikkaan limen ja sitruunan paloiteltuna. Puristin myös hedelmienmehua veden sekaan ja lopputulos oli ihanan raikas! Voisin kuvitella, että tämä makuvesi sopisi kivasti myös kesäisempiin tunnelmiin. Aiemmin olen testannut veden seassa myös mansikoita ja appelsiinia. Vedenjuonti auttaa kyllä itselläni myös nälän tunteen hallinnassa ja erityisesti keskittymisen suhteen. Vedenjuonnissa on siis paljon plussia ja hyviä terveysvaikutuksia, jotka pitäisi kyllä muistaa joka päivä. 

Muistatteko te juoda säännöllisesti vettä ja löytyykö muita ideoita makuvesisekoituksiin?

8 kommenttia :

 1. Tosi hyvä postaus! ♥ Itse oon aina juonut todella paljon vettä ja painotankin sitä monelle muulle, jotka juo liian vähän ja saattavat olla päiviä juomatta vettä korvaten sen muilla juomilla. Vettä kun ei oikein voi korvata millään muulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että aihe on myös sun mielestä tärkeä! :) Monet unohtavat ja laiminlyövät vedenjuontia joka päivä. Itse olen jo aika lailla tottunut siihen pullon kantamiseen joka paikkaan ja huomaan heti eron, kun en ole juonut vettä tarpeeksi.

   Poista
 2. Tämä postaus on kyllä täyttä asiaa! Veden juonnin tärkeydestä ei voi kiistellä, se ei ole makuasia, eikä sitä voi korvata millään, joten toivottavasti jokainen ottaa lasin nätisti käteen ja kittaa edes sen kaksi lasillista per päivä :) Mä en ennen juonut vettä yhtään, saatoin kirjaimellisesti elää puoli päivää juomatta mitään ja huono olohan siitä vaan tuli. Nykyisin juon vähintään 1,5 litraa vettä päivässä ja se on vaikuttanut niiiiiiiin moneen asiaan, ei pelkästään hyvään oloon vaan myös ihon kuntoon, laihtumiseen, ruokahaluun ja suun kuivuuteen. Makuvettä en ole itseasiassa koskaan juonut, voisi seuraavalla kerralla heittää sekaan limeä ja hieman mansikkaa, kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että olet samoilla linjoilla veden juonnin tärkeydestä! Se on tosiaankin oikea voimaneste, eikä toista samanlaista korvaajaa löydy. Vedenjuonti on pieni vaiva, mutta silti sen moni unohtaa. Hyviä vaikutuksia on valtavasti ja yleensä ne "puutokset" huomaakin vasta, kun on jäänyt vedet väliin. Testaile ihmeessä makuvesiä, ne tuovat kivaa vaihtelua tavalliseen kraanaveteen. :)

   Poista
 3. Veden juonti tekee hyvää myös hiuksille! :) Itse juon paljon vettä sellasenaan ja teetä tulee juotua myös aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Taas yksi hyvä syy juoda enemmän vettä. :) Hieno juttu, että sulla on vesitottumukset hyvällä mallilla. :)

   Poista
 4. Veden juonti auttaa kyllä niin moneen asiaan. Mulla varsinkin iho-ongelmat on helpottunut vähäsen veden juonnin lisäyksen jälkeen. Nyt kun on tottunut juomaan runsaasti vettä päivässä, huomaa koko kehossa nesteen vajauksen :D Hyvä postaus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista Viivi Vilja! ♥ Sama täällä, ihossa huomaa veden vaikutuksen miltei ensimmäisenä. Kärsin nuorempana aknesta ja siitä selvittyäni aloin satsata vedenjuontiin, jonka jälkeen kaikki pienetkin epäpuhtaudet ovat pysyneet poissa! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017