maanantai 4. tammikuuta 2016

DREAMS & GOALS FOR 2016

Uusi vuosi on lähtenyt jälleen käyntiin ja monella pyörii varmasti paljon ajatuksia uudesta minästä, paremmasta vuodesta ja erilaisista haasteista mielessä. Itse olen suhtautunut aina hieman skeptisesti uuden vuoden lupauksiin ja muutenkin en halua stressata itseäni liiallisilla tavoitteilla. 

Uusi vuosi on kuitenkin aina hyvä aika tarkastella elämäänsä, miettiä mihin on tyytyväinen ja mitä tulisi parantaa. Mielestäni elämä ei ole pelkkiä suorituksia ja kaikessa ei tarvitse onnistua. Tärkeimmät asiat ovat kuitenkin perhe, hyvinvointi, rakkaus ja onni. Oma vuoteni 2016 tulee olemaan melko stabiili, sillä jatkan koulua ja töitä samaan malliin, asun samassa asunnossa itsekseni ja toivottavasti ihmissuhteet säilyvät myös ennallaan. Ajattelin, että tällaisessa tilanteessa olisi helpompaa keskittyä muutoksiin ja panostaa pienten tavoitteiden saavuttamiseen. 


Listasin itselleni muutamia lupauksia, tavoitteita ja unelmia vuodelle 2016:

Hyvinvointi, urheilu, ravinto:

- Haluaisin oppia syömään uusia ruokia; kuten avocadoa, linssejä, sitrushedelmiä, pähkinöitä, susheja ja erilaisia keittoja. 
- Haluaisin pudottaa painoa muutaman kilon. Tämä on niin kiistanalainen kohta, että tekisi mieli tehdä siitä oma postauksensa, mutta lyhyesti sanottuna tällä hetkellä en koe oloani hyväksi ja tuntuu että kroppani ei ole "oma itsensä". Ruokavaliolla on tähän suurin merkitys ja olenkin jo aloittanut toimet tätä kohtaa varten. En ole koskaan aikaisemmin laihduttanut ja toivon, että projekti sujuu kiitettävästi.
- Haluaisin muuttaa unirytmiäni siten, että heräisin aikaisemmin ja kävisin nukkumaan aina ennen puolta yötä. 
- Haluaisin myös kokeilla uusia lajeja ensi vuoden aikana. 
Kauneus

- Tänä vuonna aion satsata erityisesti hiuksiini! Haluan kasvattaa hiuksiani pidemmäksi, pitää ne hyvässä kunnossa ja opetella tekemään enemmän kampauksia. Tämä tulee näkymään myös blogin puolella erilaisina tutorialeina ja hiusaiheisina postauksina.
- Toinen panostuksen kohde on kynnet. En tiedä onko tämä saavuttamattomissa oleva toive, mutta haluaisin kovasti vahvemmat ja pidemmät kynnet. Ensimmäisenä aionkin alkaa syömään biotiinia, jonka pitäisi auttaa hauraisiin kynsiin (ja hiuksiin). Kaikki vinkit kynsiin liittyen ovat myöskin tervetulleita.

♥ Blogi

- Blogi on minulle rakkaampi päivä päivältä ja koen, että tämä on todellakin se oma juttuni. Haluaisin vuonna 2016 tehdä blogista entistäkin paremman ja minun näköiseni. Toivon myös, että kuvien laatu paranee, sillä olen harkinnut jo pitkään uuden kameran ostoa.
- Banneri tulee muuttumaan, aion lisätä hyvinvointipostausten ja asupostausten määrää ja vastata nopeammin kommentteihin.
- Yksi toivottu idea minulla on pyörinyt myös pitkään ajatuksissa, sillä haluaisin kokeilla videon kuvaamista. Olen innostunut youtuben kauneusvideoista valtavasti viime aikoina ja kouluprojektien myötä olen päässyt myös hieman tutustumaan videoiden maailmaan. Mitä mieltä olette tästä? Toivotteko näkevänne videoita blogissani?


Sekalaiset

- Haluaisin kovasti matkustaa enemmän vuoden 2016 aikana, mutta en tiedä antaako opiskelijabudjettini periksi siihen suuntaan. Kotimaan matkailua ainakin, jos ei muu auta!
- Lupaan käydä hammaslääkärissä tänä vuonna! Varmaan omituinen kohta, mutta oikeasti, tämä on ollut mun to do -listalla nyt 3 vuotta. 
- Otan tavoitteekseni lukea yhden kirjan kuukaudessa, koulukirjojen lisäksi. 


Sellaisia tavoitteita ja lupauksia asetin itselleni tälle vuodelle. Toivottavasti jaksoitte lukea postauksen loppuun ja vastailla erityisesti blogiin liittyviin tavoitteisiin. Kaikki postausideat ja toiveet ovat myös tietysti enemmän kuin tervetulleita. Ei mulla muuta, ihanaa vuotta 2016! 

4 kommenttia :

 1. Hyvää uutta vuotta sinullekin!
  Mulla on kanssa melko saman tyyppisiä tavotteita :D
  Olis aika kiva vaihtelua nähdä myös video blogia! Kannatan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla myönteisiä mielipiteitä tuota videonkuvausta varten, laitan sen ehdottomasti mietintään!

   Poista
 2. Ihania tavoitteita sulla! <3 Unirytmi fiksummaksi, yksi kirja kuukaudessa ja matkustelu on omallakin vuoden 2016 unelmalistallani. :) Ja itse asiassa mullakin on hammashuoltotavoite, sillä mun ois pitänyt käydä tarkistuttamassa hampaani jo kaks vuotta sitten, heh. On kyllä kumma, miten sinne hammashoitolaan/-lääkärille onkin niin vaikea raahautua.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihanasta kommentista! :) Samankaltaisia tavoitteita selkeästi. Hassua tosiaankin, miten hankalaa tuo hammaslääkäriajan varaaminen on. Siksi se aina tuppaakin venymään, mutta tänä vuonna ryhdistäydytään molemmat sen suhteen!

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017