keskiviikko 30. joulukuuta 2015

MY YEAR 2015 #1

Jännä, miten jokainen vuodenvaihdos tuntuu tapahtuvan niin nopeasti. Taas on yksi kalenterikierros eletty ja aika kääntää uusi sivu vuoteen 2016. En malta odottaa kaikkea uutta ja kivaa, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Teinkin tuttuun tapaan vuosikatsauksen näin kahdessa osassa ja nyt ennen uutta vuotta on aika tarkastella menneen vuoden alkupuoliskoa. 


Tammikuussa kotiuduin omaan asuntooni ja itsenäistyin myös koulun alkamisen myötä. Ammattikorkeakoulututkintoa onkin jo ensimmäinen vuosi takana. Tutustuin moniin uusiin hienoihin ihmisiin ja järjestin brunssin vanhoille, kultaisille ystävilleni. Vierailin myös matkamessuilla haaveilemassa. Voimistelun ollessa vielä osana arkeani, ehdin käydä myös Lohjalla leireilemässä nuorten voimistelijoiden valmentajana. Kalenterini näyttää tammikuun osalta suoraan sanottuna karmealta! Aamusta iltaan suunniteltuja menoja, päivät täynnä velvollisuuksia, työvuoroja ja koulumerkintöjä. 


Helmikuussa piipahdimme siskoni kanssa shoppailureissulla Tallinnassa. Samassa kuussa järjestettiin myös fuksiaiset ja kuten sanottua, myös niitä koulujuttuja riitti. Muistankin pitkät päivät stressaantuneena helmikuun kiireistä. Onneksi helmikuu sisälsi myös hiihtoloman ja romanttisen ystävänpäivän. ♥ Kävin myös leikkauttamassa hiukseni lyhyemmiksi pitkästä aikaa. Blogi täyttyi paljolti sisustusintoilusta ja oman kodin fiilistelystä. 


Maaliskuussa täytin 20 vuotta ja juhlin hyvien ystävieni kanssa samalla myös tupareita. Tuo ilta oli kyllä huippuonnistunut. :) Harmittavasti ehdin myös sairastua kuumeeseen maaliskuussa, muuten merkintäni näyttävät melko samankaltaisilta kuin alkuvuodesta. Koulua, töitä, valmennusta ja siellä täällä ystävien tapaamista. Maaliskuussa vietimme myös hauskan peli-illan poikaystäväni, siskoni ja hänen miehensä kanssa. Myös kevät alkoi näyttäytyä valoisuutena, joka virkisti tietysti ihanasti. 


Huhtikuussa aloin jälleen treenaamaan ahkerammin ja kirjoittelinkin liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta blogiini useampaan otteeseen. Koulussa tehtiin tenttien lomassa muun muassa videoprojektia ja someanalyysiä. Lisäksi pääsimme kokemaan upeat iltapukujuhlat vuosijuhlien merkeissä. Vappua vietettiin hyvän ystäväni kanssa herkkupöydän ääressä ja ilta olikin varsin onnistunut! :)


Toukokuussa käytiin jälleen voimistelukisoissa hyvin tuloksin ja äitienpäivääkin vieteltiin kauniissa säässä. Koulu alkoi hellittää ja muistan olleeni oikein iloinen kesän alkamisesta aurinkoisten säiden muodossa. Panikoin valtavasti autokoulun 2. vaihetta, mutta sain kuin sainkin sen suoritettua pois alta juuri ennen määräaikaa.Toukokuussa osallistuin myös työporukan keilausiltaan, espanjalaiseen teemailtaan ja eräisiin tupaantuliaisiin. Tulevan matkan fiilistely ja suunnittelu alkoi myös voimistua ja ostinkin lisää kesävaatteita sitä varten.


Kesäni kohokohta oli ehdottomasti Kyproksen reissu poikaystäväni perheen kanssa. Matka onnistui täydellisesti ja aurinko hemmotteli meitä. Ihastuin myös halloum-juustoon ja lopetin kahvinjuonnin kokonaan. Kesäkuussa lomailin myös töistä ja sain keskittyä rentoutumiseen. Juhannusta vietin Hyvinkäällä ja ystäviä ehdin tavata ennätyksellisen paljon koko kesäkuun aikana.

Palailen huomenna kakkososan parissa! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017