sunnuntai 27. joulukuuta 2015

KNITTED DRESS

Usein asukuvani ovat edes jokseenkin suunniteltuja ja mietin etukäteen, minkä asun haluan kuvattavan. Myös kuvaaja ja paikka on tiedossa ja sitten vaan toivotaan parasta sään, aikataulun ja oman fiiliksen mukaan. Nämä asukuvat ovat kuitenkin poikkeus tuosta kaavasta. Näin pitkästä aikaa hyvää ystävääni shoppailureissun merkeissä ja päädyimme ihastelemaan kaunista auringonpaistetta Tuomiokirkon portaille. Onneksi mulla oli myös kamera mukana ja saatiinkin ikuistettua kivoja kuvia. Saimme myös idean kuvata asuni samalla kertaa ja olikin todella virkistävää kuvata eri ihmisen kanssa, uudessa ympäristössä. Eli nyt siis luvassa täysin extempore-asukuvat!

Asu oli mitä mukavin ja omannäköiseni. Viihdyn mekoissa hyvin ja erityisesti ostosreissuilla ne ovat superkäteviä. Tuo yksilö on ollut vaatekaapissani jo pitkän tovin ja aina kun inspiraationpula iskee, on tuo neulemekko valmiina pelastamaan. Yksinkertainen, istuva, lämmin ja kaunis mekko olkapääkoristeidensa ansiosta. Kaulaan kiedoin suosikkihuivini tuomaan hieman väriä ja jalkineina toimivat paksummalla korolla varustetut nilkkurini. 

Mekko Mango
Kengät Vagabond
Huivi Pimkie
Laukku Marc Jacobs
Korvikset Marc JacobsMitä mieltä olette tästä simppelistä asusta?

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi Patricia! ♥

   Poista
 2. Ihana neulemekko! Kaapista on kyllä aina hyvä olla luottomekko, jollaisen voi laittaa päällensä inspiraation ollessa hukassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane! :) Olen niin samaa mieltä, mekot ovat kyllä sekä ulkonäöllisesti että käytännön puolesta ihan parhaita. ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi kivasta kommentista! :)

   Poista
 4. Tykkäsin tosta asusta tosi paljon! :) mekko näyttää ihanalta ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitokset sulle! :) Tuo mekko onkin yksi ehdottomista suosikeistani ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017