tiistai 8. joulukuuta 2015

DECEMBER 8TH

Pahoittelut verkkaisesta postaustahdistani. Valitettava syy on kuitenkin se, että pimeä tulee jo niin aikaisin päivällä, että valokuvaus postausten materiaaliksi on miltei mahdotonta. Koulujuttujakin on riittänyt viime viikoilla. Viimeiset kolme päivää olen kirjoittanut tekstiportfoliota kasaan ja huomenna vielä tentti edessä. Sen jälkeen onkin enää yksi tentti ja joululoman viettoon pääsen koulun puolesta jo ensi viikon alussa. 

Lähitulevaisuuteen onkin suunnitteilla paljon kivoja juttuja; kuten salsatunti, mökkireissu, hemmottelua sisältävä saunailta, jouluvalmisteluja ja mikä parasta, kaason tehtäviä ensi kesän häitä varten! ♥ Toivottavasti myös teillä on mukavia suunnitelmia joululoman ajaksi.

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

6 kommenttia :

 1. Oil, joululomasuunnitelmasi kuulostvat ihanilta! :) Omana haaveena olisi myös salsa, mutta tuon toisen puoliskon ylipuhuminen kyseiseen lajiin ei ole vielä onnistunut, hah! En malta odottaa omaa joululomaa, päästään nimittäin piiitkästä aikaa kylpylään rentoutumaan <3 Hyvää iltaa sullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kirjoitettu, kiitos piristävästä kommentista Sofia! ♥ Kuule tuo salsa on ollut meilläkin puheissa jo vuoden verran, nyt vihdoin onnistuin ylipuhumaan sen paremman puoliskonkin mukaan ja odotan innolla. :) Kylpylä kuulostaa taivaalliselta joululomasuunnitelmalta, pitäkää kivaa yhdessä. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia olet saanut kuitenkin pimeydestä huolimatta! :) Uu kaason hommia! Minä oon itse menossa naimisiin ensi kesänä ja tässä lähden konsultoimaan kaasoa tässä muutaman päivän päästä :D Saas nähdä onko hän suunnitellut häitä varten mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, haastetta kyllä riittää tuon valon määrän kanssa :/ Oi ihanaa! Onneksi olkoon ♥ Toivottavasti kaasosi on innokas auttamaan ja saat unelmiesi päivän morsiamena. :)

   Poista
 3. nam tuo toka kuva! :P Itekkin haluisin niin päästä salsatunnille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, tuo salaatti ja Halloum-juusto ateria oli kyllä herkullinen :P Odotan itsekin innolla, mitä se salsa tuo tullessaan :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017