keskiviikko 16. joulukuuta 2015

CHRISTMAS WISH LIST

Mulla olisi vielä muutama jouluaiheinen postaus tulossa ennen aattoa ja helpottuneena voin myös todeta, että olen jo lomalla! Koulu on tältä vuodelta paketissa ja onneksi vaikeimmatkin tentit ovat menneet kirkkaasti läpi. Töitä olisi vielä muutama vuoro, ennen joulunpyhiä, mutta oikeastaan nautin siitä kauppakeskuksen lämpimästä tunnelmasta ja jouluisista esillepanoista. Tänään itse asiassa kiersin ostamassa viimeiset joululahjatkin. Tänään olisi kuitenkin edessä pieni irtiotto arjesta, sillä lähdemme tyttökavereideni kanssa viettämään iltaa mökkimaisemiin luonnon keskelle. En malttaisi odottaa meidän reissua, rentoutumista, hauskanpitoa ja herkuttelua.

Uskomatonta, että jouluun on enää viikko! Vaikka joka vuosi lahjat tuntuvat olevan yhä pienemmässä roolissa, niin silti on kiva kerätä yhteen edes kuvitteellinen lahjalista. Tietysti vinkkasin pukille muutaman oikeankin toiveen, mutta totuus jääköön salaisuudeksi. ;) 

Christmas wish list

♥ Kynttilät
Kynttilöitä ei ole koskaan liikaa ja erityisesti tuollaiset somisteilla varustetut koristekynttilät ovat mieleeni. 

♥ Kosmetiikka ja hiustenhoitoaineet
Varma onnistunut lahja omalla kohdallani. Kaikenlaiset purkit, voiteet, värit ja niihin liittyvät oheistavarat ovat aina tervetulleita.

♥ Kamera
Tämä on oikeastaan täysin epärealistinen toive, enkä olekaan sitä ääneen lausunut, mutta lisäsin sen listalle kuitenkin. Ensi vuoden aikana ajattelin joka tapauksessa satsata parempaan kameraan. 

♥ Pikkumyymuki
Tykkään kauniista astioista ja muumimukit ovat oikeastaan oma kategoriansa tässä suhteessa. Usein tykkään neutraaleista väreistä ja yhteensointuvuudesta, mutta muumimukeissa vaan on sitä jotain ja tämän pikkumyyn nähtyäni tiesin heti, että sellainen on saatava.

♥ Jotakin lämmintä
Pehmeät paketit ovat suosikkejani ja olipa paperiin kääritty sukat, yöasut, viltti tai vaikka kaulahuivi, uskon sen olevan takuuvarma suosikki. 

♥ Kirja
Loma-aikoina luen selkeästi enemmän ja tänä vuonna toivelistalleni päätyi Sofi Fahrmanin ja Julia Forsin kirjoittama hyvinvointikirja Superlicious. Minulta löytyy myös sarjan aikaisempi osa ja tykästyin siihen todella. 

♥ Marc Jacobsin korvakorut
Rakastan näitä korviksia! Sain Yo-lahjaksi hopeat samanlaiset ja ne ovat olleet niin kovassa käytössä, että kultaiset haluaisin lisäksi ehdottomasti.

Treenitrikoot
Kaikista tarpeellisin lahjatoiveeni. Tuntuu, että trikoot ovat aina pesussa ja erityisesti näin talvella huomaa, että pitkälahkeisia treenihousuja pitäisi olla enemmän. Suosikkini ovat Nikeltä ja toivon sellaisia myös nyt.


Leppoisaa joulunodotusta kaikille!

1 kommentti :

  1. Nyt on sellainen lista, jolta huolisin kaikki myös itselleni, tai no, osa noista on jo tuolla paketissa odottamassa :) Toivottavasti pukki tuo ne toivotut lahjat iloiselle omistajalleen ;) Mukavaa loppuviikkoa ja pidä hauskaa mökillä! Itselle kelpaisi myös pieni mökkireissu johonkin lumen keskelle, kun sitä ei näytä oikein täällä tulevan... :(

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017