keskiviikko 4. marraskuuta 2015

LAUKKU-UUTISIA!

Muistatte varmasti parin viikon takaa mietelmäni mustan laukun hankinnasta. Jo siinä vaiheessa olin selaillut erilaisia nettisivuja ja vertaillut vaihtoehtoja. Löysin kuitenkin melko pian haluamani yksilön ja koska kyseessä on kuitenkin hieman hintavampi laukku, niin päätin jättää laukun vielä harkintaan. Mitä enemmän kuitenkin kyseistä laukkua mietin, sitä enemmän sitä himoitsin. Sitten ajattelin, että no "seuraavasta palkasta" ja ei mennyt montaa päivää, kun juuri haluamani laukku myytiin loppuun! 

Ehdin jo harmitella ja miltei haudata haaveeni, mutta onneksi sitkeästi päivystin Fashionette.fi -sivustolla ja odottelin vastaavan laukun ilmestymistä valikoimiin. Tänään sitten onnenpäiväni koitti ja löysin juuri sen haluamani Ralph Laurenin Pocket Tote Bagin jälleen sivustolta. Ei tarvinnut kauaa miettiä, vaan klikkasin laukun ostoskoriin samantien ja jo ensi viikolla sen pitäisi saapua kotiovelleni. Olen niin innoissani! Olkoon tämä sitten sellainen pieni etukäteisjoululahja itselleni. ;) En malta odottaa, että pääsen yhdistämään kyseisen klassisen mallin kouluasuihin ja kulkemaan R.L.L ylpeänä olallani. 


Ei mulla muuta, halusin vain jakaa ilouutiset tänne, sillä myös moni teistä kannusti minua ostamaan laukun ja tykkäsi sen ulkonäöstä. Ihanaa päivänjatkoa! ♥

6 kommenttia :

 1. Ihana laukku ♥ Tulee varmasti sopimaan kaikkiin asuihin kauniin klassisen ulkonäkönsä ansiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane ihanasta kommentista, en malttaisi odottaa tuota kaunista laukkua! :)

   Poista
 2. On kyllä todella ihanan yksinkertainen laukku :) Siihen saa vielä onneks lisättyä värä solmimalla vaikka värikkään silkkihuivin olkaimeen kiinni jos joskus tuntuu räikeämmältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin tosiaan klassisuuden ja yksinkertaisuuden puolestapuhuja varsinkin laukkuasioissa, mutta kiva idea, että laukkuun saa helposti värikkäämpääkin ilmettä esim. huivilla tai muunlaisella tuunauksella. :)

   Poista
 3. Todella kivannäköinen ja simppeli laukku :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se on ehdottomasti munkin makuun! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017