lauantai 10. lokakuuta 2015

Resepti: Appelsiinipannukakut

Tämä herkkuresepti tuli testattua ja todettua hyväksi jo toisen kerran ja halusin jakaa sen myös teidän kanssanne. Kyseessä ovat siis appelsiinikardemummapannukakut, jotka olivat osana tänään brunssipöytää. Löysin alkuperäisen ohjeen siis täältä, vaikkakin muokkasin sitä hippusen omaan makuuni. Suosittelen testaamaan esimerkiksi marjojen, tomusokerin tai vaahterasiirapin kanssa, ihan taivaallisia jenkkipannareita! 


Tarvitset: 

- 1,5 dl maustamatonta jogurttia
- 1 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 appelsiini
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2,5 tl leivinjauhetta
- 2 tl kardemummaa

Ohje: 

Sekoita jogurtti ja maito kulhossa. Vatkaa munat joukkoon ja lisää öljy. Raasta appelsiinin kuori ja lisää raaste taikinaan. Lopun appelsiinin voi käyttää lisukkeena pannukakkujen päällä. Sekoita kuivat aineet ja lisää taikinan joukkoon, sekoita tasaiseksi. Paista paksuja pannukakkuja kuumalla pannulla rasvassa. Herkuttele haluamiesi lisukkeiden kanssa. (Taikinasta tulee noin 6 pannukakkua.)

2 kommenttia :

  1. Kiitti reseptivinkistä, tämä täytyy laittaa talteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, mukava kun tykkäsit! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017