lauantai 24. lokakuuta 2015

MY MAKE UP ROUTINE

Tulin tuossa eräs aamu ajatelleeksi, että meikkirutiinini ovat hieman uudistuneet kesän jäljiltä ja kuvasinkin meikkipostauksen vaihe vaiheelta. Alla olevassa kuvassa näkyvät kaikki käyttämäni tuotteet. Kyseessä on siis arkimeikkini, joka aina vaihtelee päivän mukaan. Silmiin riittää välillä vain ripsari, mutta jos aikaa on, laitan myös luomivärejä ja kevyet rajaukset. Huulipuna vaihtelee joka päivä, mutta pohja pysyy aikalailla samana joka päivä.Aloitan pohjustusvoiteella (Smashbox), jonka jälkeen sekoitan kaksi CC-voidetta (Make Up Store ja Lumene) ja levitän ne kasvoilleni joko meikkivoidesiveltimellä tai käsin. 


Seuraavaksi laitan valokynää (Loreal) ja peitevoidetta (Clarins) silmien alle. Jos iholle sattuu epäpuhtauksia, käytän peittämiseen (Ben Nyen) superpigmenttistä peitevoidetta. Kiinnitän meikin vielä Lily Lolon meikkivoidepuuterilla ja lisään aurinkopuuteria (Inglot) poskiluun alle ja ohimoille.


Silmiin laitan liikkuvalle luomelle vaaleaa helmiäisluomiväriä ja tumman ruskeaa mattaista sävyä luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan. Korostan myös kulmaluuta samalla vaalealla helmiäisvärillä. (We Care Icon paletti) Rajaukset teen arkena ruskeanharmaalla silmämeikkikynällä (Lumene). Luottoripsivärini on edelleen Lorealin.


Lopuksi vielä sipaus uusinta huulipunaani (Dior) ja sitten meikki on valmis! Mitä mieltä olette kokonaisuudesta? Entä mitä tuotteita te käytätte arkimeikin tekoon? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017