keskiviikko 21. lokakuuta 2015

JUST SAYING HI 2 VUOTTA!

Voi hyvänen aika miten tämä aika meneekin niin nopeasti! Huomasin juuri, että blogin kaksivuotissynttärit hujahtivat ohi ja ajattelin, että olisi kiva tehdä sen kunniaksi jokin erikoispostaus. Empä olisi kyllä silloin kaksi vuotta sitten kuvitellut, että intoa riittää näinkin pitkään, mutta kyllä tämä touhu vie aivan mennessään. Bloggauksesta on tullut rakas harrastus ja sen myötä itse blogista myös paikka, johon purkaa ajatuksia ja jakaa mielenkiintoa erilaisiin asioihin. 

Olen myös suunnattoman kiitollinen jokaisesta lukijasta, kommentista ja satunnaisesta kävijästä, sillä ilman teitä, tämä homma olisi vain puolet koko huvista. ♥ Eli nyt sitten toiveita kehiin! Millaista postausta olette odottaneet? Ja tuttuun tapaan kaikki palaute blogia kohtaan on myös tervetullutta. 

Ihanaa päivää jokaiselle siellä ruudun toisella puolen! 

8 kommenttia :

 1. hyvää blogin kaksivuotis päivää ^^! tää on kyllä tosi kiva tää sun blogis ♥

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea blogillesi! :) Oon samaa mieltä kun Sofia, tää on ihanan inspiroiva blogi ja sulla on hyvä, just sopiva postaustahti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta palautteesta ja kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa :)

   Poista
 3. Olen blogissasi uusi seuraaja, joten minulta on saattanut mennä jotakin ohi. En ole kuitenkaan nähnyt sinulta postausta "Elämäni aakkoset" josta olen pitänyt kovasti. Myös My dayt ovat aina kivoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, kiva kuulla toiveita uusiltakin seuraajilta ja elämäni aakkoset olisikin aivan uusi postaustyyppi! :) Kiitos ideoistasi ja lupaan toteuttaa tuon My daynkin vielä piakkoin :)

   Poista
 4. Olen pitänyt mielipidekirjoituksiasi inspiroivina ja toivoisinkin, että tekisit sellaisen aiheesta onni. Mitä on onni, onnelisuuden tunne? Mistä se sikiää ja voiko sitä olla liikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja hyvin mielenkiintoisen aiheen heititkin. :) Mielipidekirjoitukset ovat kyllä myös itselleni sydäntä lähellä, joten laitan ehdottomasti idean korvan taakse ja alan luonnostelemaan onni-kirjoitusta! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017