perjantai 16. lokakuuta 2015

Hair products for blondes

Lupailinkin tuossa lokakuun alussa kirjoitella enemmän hiusjutuista ja täältä pesee! Olen siis blondannut hiuksiani jo monta vuotta ja niin valitettavaa, kuin se onkin, hiukseni kärsivät tuosta käsittelystä aikalailla. Olenkin satsannut hyviin tuotteisiin ja testaillut erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat hyvin vaalennetuille hiuksille ja ovat samalla hoitavia. Tänään käyn läpi muutamia uusia suosikkeja, jotka ovat löytäneet tiensä kylppärin kaappeihin viimeisten kuukausien aikana.


Batiste Dry Shampoo XXL Volume kuivashampoo
Ehdoton kuivashampoiden suosikki. Samalta merkiltä löytyy myös erityisesti blondeille tarkoitettu versio (jota olen myös kokeillut), mutta sen sävy on hieman liian keltainen omaan makuuni. Tämä volumeversio sopii erityisen hyvin hennoille hiuksilleni ja pidentää kätevästi pesuväliä.

Tresemmé Salon Finish Extra Hold hiuslakka
Tämä tuote käy hiuksille kuin hiuksille. Lakka on oikeastaan sellainen perustuote, joka pitäisi löytyä aikalailla jokaiselta. Tykkään kyseisen lakan keveydestä. Hiukset pysyvät kuosissa, mutta eivät tunnu kypärämäisiltä. Sopii hyvin myös kiharoiden laittamiseen.


Kc Professional Color Mask shampoo (pearl)
Tässä on hyvä tuote kylmän sävyn ylläpitoon. Lisäksi kyseinen shampoo lisää kiiltoa, puhdistaa hellävaraisesti ja antaa "helmiäistä sävyä". Tykkään kyllä lopputuloksesta, mutta varoituksen sanana, että tämän vaikutusaika täytyy pitää riittävän lyhyenä, jottei hiukset ala taittaa vaaleanpunaiseen. (Been there done that!)


L'Oreal Professionel Silver shampoo
Paras kokeilemani hopeashampoo tähän mennessä. Kellastuville hiuksilla hopeashampoo on ehdoton pelastus ja juuri ennen värjäystä tätä kuluukin aikalailla. Pumppupullosta plussaa ja hintakin on aikalailla kohtuullinen. Tuote sävyttää kylmään jo yhden pesun jälkeen ja ei kuivata hiuksia lähes lainkaan.


Olaplex Hair Perfector kotihoitotuote
Aivan huipputuote! Olaplex-hoidon jälkeen käytettäväksi suunniteltu kotihoitotuote, joka toimii vähän niinkuin hiusnaamio. Tuote laitetaan siis pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa ja pestään sen jälkeen normaalisti shampoolla ja hoitoaineella. Hiukset jäävät ihanan pehmeiksi, hoidetun tuntuisiksi ja ovat entistä helpommat selvittää. Suosittelen kaikille. ♥


Onko ruudun toisella puolen blondeja? Mitkä ovat teidän suosikkinne hiusten hoidossa? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017