tiistai 29. syyskuuta 2015

Matkahaaveita: Budapest


Tänään otti arki taas vastaan, joten heitin kurjat ajatukset nurkkaan ja täytin mieleni matkahaaveilla. Tuntuu, että viime matkasta on jo ehtinyt kulua aikaa ja itse ainakin nautin valtavasti jo uuden matkan suunnittelusta, kohteeseen tutustumisesta etukäteen ja vaan itse odottamisesta, että päätin alkaa selailemaan varteenotettavia vaihtoehtoja. Ajankohtaa tai kohdetta ei ole todellakaan lyöty vielä lukkoon, mutta ajatuksissa olisi matkustaa viettämään pitkää viikonloppua kaupunkikohteeseen ensi vuoden puolella. En tietenkään pane pahakseni, vaikka joku aurinkomatkakin siunaantuisi vuoden pimeimmälle ajalle, mutta tällä kertaa budjetti ottaa sen verran vastaan, että on pysyttävä kohtuullisissa toiveissa.

Kyselin vinkkejä lähipiiristä ja Unkarin Budapest nousi äkkiä ykköstoiveeksi. Rupesin selailemaan upeita kuvia kyseisestä kaupungista Pinterestin avulla ja pian olinkin jo matkatoimiston sivuilla vertailemassa hintoja. Ei paha, jos näin voisi sanoa. ;) Kaupunki näyttää romanttiselta, kauniilta ja monipuoliselta. Itse innostuin myös kylpyläkulttuurista, joka on kuulemma vailla vertaansa! Lisäksi kaupungista löytyy jonkun verran shoppailumahdollisuuksia ja tietysti paljon hienoja nähtävyyksiä. 

Täällä siis yksi matkakuumeinen suunnittelemassa tulevaa reissua. Heitelkää vinkkejä jos tulee mieleen muita edullisempia tai erityisen kivoja matkakohteita Euroopassa. Myös Budapestiin liittyviä juttuja saa toki jättää kommenttiboksiin. 

2 kommenttia :

  1. Mä olen kuullut itse oikeastaan vaan hyvää Budapestista! Mekin ajateltiin sinne miehekkeen kanssa suunnata, koska siellä on niin ihanan halpaa suomeen verrattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla! Se on varmasti sitten ihana kohde ja laitan lisää juttuja tulemaan jos kiinnostusta löytyy enemmänkin Budapestiä kohtaan. :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017