torstai 13. elokuuta 2015

Pre-fall wanties

Pre-fall wanties

Vaikka ulkona on vielä kesäinen tunnelma, niin mun ajatukset ovat kääntyneet jo kohti syksyä ja pukeutumista. Päätinkin koota pitkästä aikaa tällaisen pre-fall -listan, jossa esittelen muutamia juttuja, joita himoitsen syksyä  varten. Rakastan syksyisin neutraalien värien lisäksi myös murrettuja värejä, eri kuoseja ja kauniita asusteita. Kengät ovat varsinkin omasta mielestäni syksyn parasta antia ja niillä voi muuttaa valtavasti koko asun fiilistä. Tavallaan odotan jo kovasti neuleita, paksuihin kaulaliinoihin kietoutumista ja luumuisia huulipunia! Nyt kuitenkin niihin listan suosikkeihin:

Viininpunainen ja oliivinvihreä. Joka syksy ihastun näihin sävyihin uudelleen ja uudelleen. Kyseiset värit ovat helppoja yhdistää, mutta tuovat kuitenkin jokaiseen asuun mielenkiintoa. 

Bucket bag. Eli säkkimäinen, rento laukku on ollut ostoslistallani jo jonkin aikaa, mutta en vain osaa päättää haluanko arkikäyttöön soveltuvan laukun vai pienemmän "kaupunkilaukun". Marc Jacobsilla ja Tory Burchilla löytyy kuitenkin kivoja vaihtoehtoja molempiin. Katsotaan, kasvaisiko oma laukkukokoelmani tänä syksynä yhden bucket bagin verran... :)

Musta perushame. Olen ehdottomasti mekkojen ja hameiden suurkuluttaja ja kerta toisensa jälkeen olen harmitellut sitä, ettei vaatekaapistani löydy perinteistä mustaa A-linjaista hametta. Tavallaan etsin todella klassista mallia, mutta haluaisin, että siinä olisi sitä jotakin, arkiasuja piristämään. 

Beige kaulahuivi. Tänä syksynä haluan ehdottomasti löytää jonkin kauniin lämpimän sävyisen beigen huivin, joka sopii parhaiten sinisten farkkujen ja valkoisen paidan kaveriksi. 

Kultaiset korvakorut. Kultaisen kellon ostettuani, syttyi kullan ihailu ihan uudella tavalla ja nyt kiinnitän siihen entistä enemmän huomiota. Minulla on ennestään paljon hopeisia nappikorviksia, mutta yhdet kultaiset haluaisin. Olen miettinyt hankkivani Marc Jacobsin korvikset, sillä yhdet sellaiset jo minulta löytyvät ja olen ollut niiden laatuun valtavan tyytyväinen. Tietysti myös helmikorvikset sopivat kullan pariksi, mutta parhaiten mätsäisi kuitenkin ihan puhdas kulta.

Klassiset saappaat. Matalakorkoiset, pitkävartiset, yksinkertaiset saappaat aidosta nahasta, kiitos. Viime syksyn ja talven sovittelin niin monia saappaita ja yksikään malli ei vaan ollut itselleni mieluinen. Perussaappaat ovat kuitenkin mielestäni yksi syksypukeutumisen kulmakivistä täällä Suomen säissä, joten sellaiset ovat ehdottomasti listani tärkein juttu. 

Löytyykö teidän syksyn hankintalistoiltanne samoja juttuja?

4 kommenttia :

 1. Oi kauhistus! Onko syksy oikeasti jo näin lähellä että ihan listaa syksyhaaveista jo rakennellaan :D Munkin listalta tulee varmasti löytymään uudet saapikkaat ja musta hame. Voi sitten tanssahdella lehtikasoissa. Myös uudet kumpparit tulee listalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta, ei se oikeasti ole, mutta itselleni syksy on suosikkivuodenaika ja olen niin innostunut uusista mallistoista ja koko sesongista, että ajattelin olla ajoissa myös haaveiden kanssa. :) Kiva, että listalta löytyy myös yhtäläisyyksiä! Ja kumpparit unohdin itse kokonaan, ne olisivat kyllä tosi hyvät syyssateiden keskellä. :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja! :-) Itse oon jo kauan etsinyt sellaista perus mustaa hametta jossa on takana kultainen vetoketju yksityiskohtana... Näin niitä joskus h&m:llä ja tyhmä kun olin niin jäi ostamatta! :-D Ehkä sellainen tulee vielä jostain vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tykkäsit :) Tuo kuvailemasi hame kuulostaa tosi kivalta ja tiedän niin tunteen kun joku tuote jää ostamatta ja sitten harmittaa. Toivottavasti tänä syksynä vielä löytäisit vastaavan jostakin :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017