keskiviikko 5. elokuuta 2015

New eyeshadows

Olen etsinyt täydellistä luomiväripalettia niin pitkään kuin muistan ja tuo "täydellinen" kohdallani pitää sisällään niin paljon toivomuksia, että en tiedä onko kyseisillä ominaisuuksilla varustettua settiä edes olemassa. Bongasin We Care Iconin syksyn uutuuksista kuitenkin todella lähellä olevan paletin, joka pitää sisällään kuusi upeaa sävyä, joita voi hyödyntää niin arjessa kuin juhlassakin.

Tykkään eniten ruskean sävyisistä luomiväreistä ja halusinkin sellaisen yhdistelmän, josta löytyy sekä viileämpää että lämpimämpää sävyä. Onneksi paletissa on yhdistelty sekä mattavärejä että helmiäissävyjä, joka tekee napeista paljon monikäyttöisemmät. Ulkonäöllisesti paletti muistuttaa hyvin paljon Naked-luomivärejä, mutta päällä on tiikerinraidat muistuttamassa We Care Iconin yhteistyöstä WWF:n kanssa. Sisältä löytyy peili ja kaikin puolin tuo pikku paletti on oikein kompakti lisä meikkipussiini. Olen aiemminkin ostanut kyseisen merkin yksittäispakattuja luomivärejä ja tykännyt valtavasti niiden hinta-laatusuhteesta. Pigmenttiä löytyy ja värit ovat mieluisia. En malta odottaa että pääsen huomenna korkkaamaan tämän uuden ihanan palettini! 


Saatavissa Sokoksilta hintaan 18,90€

4 kommenttia :

 1. Voi onpa täydellisen oloinen paletti<3 Vois kyllä käydä itsellekin tuollaisen ostamassa, oon kans etsinyt juuri tuollaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että sielläkin lämmetään kyseiselle paletille, itse tykkään ainakin kovasti ja voin suositella ensimmäisen käytönkin puolesta lämpimästi :)

   Poista
 2. Onpa hyvät sävyt arkeen! Pystytkö laittamaan swatch-kuvan sävyistä miltä näyttää? Onko miten pigmenttisiä ja variseeko joku? Näkisin niin ton paletin mun siskolla käytössä, täytyypä pistää mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä, monipuoliset mutta silti neutraalit värit arki- ja miksei juhlakäyttöönkin. :) Voin toki ottaa swatch-kuvan sävyistä, että saa sen oikean kuvan iholla. Sopivan pigmenttisiä omaan käyttööni ja hintasuhteeseen nähden. Käytin alla pohjustusvoidetta ja hyvin on pysynyt tämän ensimmäisen päivän kokeilussa, kun käytin kolmea eri sävyä. Eli ei ole varissut tai sotkeentunut muutenkaan. Voin ehdottomasti suositella kyseistä settiä! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017