perjantai 14. elokuuta 2015

In a white dress

Kuten olen useasti kertonut, olen neutraalien värien ystävä ja päältäni löytyy miltei aina joko mustaa, valkoista, harmaata tai beigeä. Sattumalta kaikki viimeaikaiset asukuvani ovat olleet mustavalkoisia, mutta ei huolta, löytyy kaapistani muitakin värejä. :) Täytyykin kiinnittää huomiota jatkossa että kuviinkin asti päätyisi kirkkaampia värejä tai vähintääkin eri sävyjä. Nämä kuvat napattiin tänään pikaisesti lounastelun merkeissä poikaystäväni toimesta. 

Ostin kuvien mekon viime kesänä ja olen tykännyt siitä valtavasti. Marc Jacobsin laukku on myös ollut kovassa käytössä koko kesän ja en voi muuta kuin kehua sen laatua. Huivin kiedoin kaulaan siltä varalta, että tuuli tai kylmempi sää yllättäisi. Hyvin kuitenkin pärjäsin tässä kokonaisuudessa tänään. 
Mekko: Mango
Huivi: H&M
Laukku: Marc Jacobs
Kengät: Butterfly Twists


Tämä viikko oli viimeinen lomaviikkoni ja huomenna olisi aika palata takaisin töihin. Onneksi vielä yksi lepoviikko ennen koulun alkua, vaikka yksi kurssihan tässä tuli jo suoritettua kesäopintoina. Olen kyllä kaikin puolin melko tyytyväinen tähän kesään, se oli juuri niin rento kun toivoinkin. Ei liikaa ohjelmaa, mutta ehdin kuitenkin nähdä ja kokea paljon tärkeiden ihmisten kanssa. Ehkäpä jonkinlainen kesäkooste olisi myös hyvä postausidea näin syksyn kynnyksellä?

Mukavaa illanjatkoa teille kaikille ja palaillaan pian!

2 kommenttia :

  1. Todella kiva asu! Pitäisi itsekin hankkia valkoinen mekko nyt viimein ensi kesäksi. Ihastelen aina vain muiden päällä. Olisi kiva lukea tiivistys sun kesästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kepa kivasta kommentistasi! :) Itsekin etsin jonkin aikaa valkoista mekkoa kesäksi ja tuon löydettyäni on se ollut kovassa käytössä, eli suosittelen ehdottomasti :) Ja alankin pian luonnostelemaan tuota kesäkertomusta, mukava kuulla, että sellaiselle olisi kannatusta :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017