sunnuntai 30. elokuuta 2015

Huuliin väriä syksyksi

Kuten aina syksyn tullen, ainakin itselläni vaihtuu myös meikkipussin sisältö värien ja koostumusten osalta melko erilaiseksi. Mineraalimeikkien vaihtuessa tuttuun ja turvalliseen meikkivoiteeseen, myös huulipunat ja -kiillot saavat uudet sävyt. Syksyllä tykkään myös suosia tavallista enemmän näyttäviä huulipunia. Kesällä kevyet kiillot riittävät, mutta saapikkaiden, muhkeiden neuleiden ja suurten käsilaukkujen pariksi vaan sopivat paremmin rohkeat punat. 

Tänä syksynä olen iskenyt silmäni hieman luumun sävyisiin puniin. En ole koskaan omistanut vastaavan väristä huulipunaa, mutta halu kokeilla on suuri. Enkä tarkoita luumulla nyt niitä tumman liloja mummopunia, vaan jotakin syvempää kuin pinkki, mutta kuitenkin erilaista kuin viininpunainen. Huulipunien kanssa sävyjen valinta ja vertailu on kyllä todella tarkkaa ja haluan kauniin punan, joka on astetta näyttävämpi, mutta kuitenkin soveltuva myös arkikäyttöön. 

Ehkä ensi viikolla uskaltaudun testailemaan eri sävyjä. Täytyy käydä tsekkaamassa ainakin Lancômen, Make Up Storen, YSL:n ja We Care Iconin valikoimat, joista löytyy mielestäni parhaat pigmentit, hinta-laatusuhde ja vaihtoehtojen paljous.

Untitled #44

Ei muuta kuin luumunpunaisten puikkojen jahtiin! :)

2 kommenttia :

  1. Mäki oon ihan in love ton värisiin huulipuniin :)! Sopii niin hyvin syksyyn tommonen luumun värinen puna :>! Toi alin oikeelta näyttää just sellaselt täydelliselt.. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Ihana kuulla, että muutkin ovat ihastuneet tuohon luumuiseen sävyyn! :) Se olisi kyllä täydellinen lisäys syysmeikkiin :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017