perjantai 28. elokuuta 2015

Friyay

Ensimmäinen kouluviikko on takana ja tunnelmat ovat ristiriitaiset. Tavallaan on ollut kiva nähdä kavereita, saada normaali rytmi takaisin ja tutustua uusiin oppiaineisiin, mutta toisaalta on kaihoisaa jättää kesä taakse ja unohtaa rennot hetket meren rannalla, lomaillessa ja herkutellessa. Kaipa se on niin, että kaikki hyvä loppuu aikanaan ja uusi sesonki tuo kuitenkin aina mukanaan jotakin hyvää, raikasta ja innostavaa. 

Itse olen intoutunut taas käymään kuntosalilla ja lenkkeilemässä. Töitä on noin 2-3 kertaa viikossa, joten vapaailtojakin jää omalle ajalle. Syksyllä on muutenkin sellainen olo, että haluaa uudistua, aloittaa asiat alusta ja tehdä oman parhaansa kaikessa. Olenkin innostunut laittamaan kotia, ideoimaan uusia reseptejä, kirjoittamaan uusia luonnoksia blogiteksteistä ja satsaamaan myös asuideoihin. Tänä viikonloppuna saan nauttia vapaa-ajasta täysin rinnoin, sillä edessä olisi vaikka mitä kivaa tekemistä. Ohjelmaan kuuluu nimittäin esimerkiksi sisustusshoppailua, kirpparilla myyntiä, omenasoseen valmistamista ja sadesään raikkaita lenkkejä. Olisi niin ihanaa jos jokaisen viikonlopun saisi käyttää itse valitsemallaan tavalla ja todella ladata akkuja seuraavaa viikkoa varten. 

Tässä kuitenkin vielä muutamia kesäisiä otoksia viime viikolta auringon keskeltä! Mukavaa perjantain jatkoa ja viikonloppua teille!

2 kommenttia :

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017