sunnuntai 9. elokuuta 2015

Butterfly twists -ballerinat

Kesäisin käytän todella paljon ballerinoja. Ne sopivat sekä hameiden, housujen ja mekkojen kanssa hyvin ja mukavuus on minulle kaikki kaikessa. Haluan, että ballerinat (kuten kaikki kengät) ovat pehmeät ja tänään haluan esitellä teille suosikkiballerinani, joihin tutustuin tänä kesänä. Butterfly twists -ballerinat ovat taitettavat kengät, jotka mahtuvat todella pieneen tilaan (helppo ottaa mukaan matkalle) ja ovat super miellyttävät jalassa. Ulkopohja on yllättävän ohut, mutta sisällä on kauttaaltaan pehmeä pohja, joka lisää mukavuutta pitkillä matkoilla. Myös "käppyrämäinen"  ulkomuoto helpottaa jalassa pysymistä ja baltsut pysyvät mukana kovassakin menossa. 


Ostin mustat tikatut ballerinat vanhojen samankaltaisten tilalle ihan kesän alussa ja ne ovat ehdottomasti koko kesän käytetyimmät kenkäni. Noin kuukausi sitten mielenkiintoni heräsi myös leokuosisia ballerinoja kohtaan ja ostin saman merkin kuvioidut baltsut täydentämään kesäkenkäarsenaaliani. Olen käyttänyt molempia todella paljon ja ne eivät ole koskaan hiertäneet vähääkään. Vaikka materiaalit ovat synteettisiä, jalat ovat kuitenkin hengittäneet yllätävän hyvin ja pinta on kestänyt erittäin hyvin käyttöä. 

Kyseiseltä merkiltä löytyy valtavasti kuoseja, tyylejä ja erilaisia ballerinoja niin juhlaan kuin arkeenkin. Merkkiä myy mm. lentokenttäliikkeet, Brandos.fi, Kookenkä, Aleksi 13 ja varmasti myös monet muut. Itse otin molemmista yhden koon suuremman kuin tavallisesti, kun huomasin sovitellessa että koot ovat selkeästi pienempää mitoitusta. 
Mitä mieltä olette näistä suloisista ballerinoista ja onko teillä kokemusta Butterfly twists -merkistä?

6 kommenttia :

 1. En ole vuosiin käyttänyt balleriinoja niiden epäkätevyyden takia, eli ne ovat huonon malliset tai eivät pysy jalassa niin kuin mainitsit. Nyt kyllä heräsi mielenkiinto taas balleriinoja kohtaan, vaikuttaa todella kivoilta kengiltä! :) Kuinka paljon näillä on suunnilleen hintaa ja mistä itse ostit? :)
  Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä baltsut ovat kyllä ehdottomasti suosittelemisen arvoiset mukavuutensa ja helppoutensa puolesta. Itse ostin omani Kookengästä ja hinta oli jotakin 40-50€ välillä. Kannattaa käydä ainakin testaamassa, josko näistä olisi sulle hyviksi kesäkengiksi :)

   Poista
 2. Itsekin olen joskus katsellut kaupassa ja näitä usein kehutaan... mutta tuo hinta itseäni hirvittää :D maksan aitonahkaisista saman verran, jotka todennäköisesti tulevat kestämään enemmän käyttöä. Matkalle tai illanviettoon varmasti kätevät sillä saa suht pieneen tilaan laukkuun... katsotaankatsotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin tuon pointin aitonahkaisuudesta ja yleensä itsekin vältän synteettisiä, mutta näiden kenkien kohdalla yllätyin täysin laadusta ja hengittävyydestä, joka myös heijastuu hintaan. Näinä päivinä kengät ovat kuitenkin aika kalliita muutenkin ja parin kympin ballerinat ovat melkeimpä roskiskamaa kuukauden käytön jälkeen. Voin siis tosiaan suositella Butterfly twistejä. :)

   Poista
  2. Tuon kasaantaitettavuuden takia jo voisin kokeilla, ehkä harvaksemmin sitten käyttäisi jos säilyisivät. reissuissa olis kyllä melko mahdit!

   Poista
  3. No ehdottomasti kannattaa kokeilla, itselläkin nuo kulkevat usein laukussa jos on esim. korkkarit jalassa. Tykkään tosi paljon kyseisistä baltsuista :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017