torstai 16. heinäkuuta 2015

Enjoying Pinterest

Olen ihan koukussa kaiken inspiraation etsimiseen. Sosiaalinen media ja blogit ovat luoneet sille täydellisen ympäristön ja joka paikassa on nähtävillä kauniita ihmisiä, vinkkejä hyvinvointiin, näyttäviä asuja ja oikeastaan mitä vaan inspiroivaa. Löysin Pinterestin jo jokin aika sitten ja se on ihan huippu palvelu. Vähän niinkuin Instagram, mutta mielestäni sieltä löytyy vielä kivempia kuvia. Pinterestin kautta eksyn usein myös muille sivustoille etsimään ihania kuvia ja esimerkiksi ruokaohjeiden perässä tulee selailtua jos jonkin näköisiä sivustoja. Oma Pinterest sivuni sisältää jo 12 eri aiheista taulua, mm. Wellness, Style, Beauty, Decoration, Wedding, Summer jne. Eli paljolti aiheita, jotka kiinnostavat minua muutenkin. 

Pinterestin keskeisin idea on siis selailla tuntemattomien julkaisemia kuvia ja "pinnata" niitä itselleen. Nämä Pin-lisäykset sitten jaotellaan erilaisiin tauluihin, jotka voi itse nimetä ja päättää niiden sisällön. Pinterestistä voi myös etsiä suoraan hakusanalla, mitä aihepiiriä haluaisi selailla. Sitten muiden käyttäjien tauluja ja lisäyksiä voi seurata ja pinnata myös omiin tauluihinsa. Tässä muutama poiminta omasta Pinterest-toiminnastani. 
Onko siellä muita Pinterestin käyttäjiä?

2 kommenttia :

 1. Juu onhan sitä tullut itsekkin käytettyä! Paljon hyödyllisiäkin kuvia löytyy, kuten esimerkiksi kun kaadoin kynsilakkaa matolle niin löytyi tuolta poisto-ohje :D Vaikka ei välttämättä sen parissa aina ole, niin on niitä muiden pinnaamia kiva selätä, löytää ideoita itselleen ^^

  http://lakkaustavain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, itsekin välillä vaan selailen ja ihastelen niitä muiden käyttäjien kuvia. Kiva juttu, että löysit sieltä noin hyvän vinkin. Pinterestistä kyllä löytyy vaikka ja mitä! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017