keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Bolsius huonetuoksu

Viime aikoina sisustuskaupat ovat täyttyneet erilaisista huonetuoksuista ja itse olen jonkun aikaa tyytynyt vain ihmettelemään kyseisiä kapistuksia. Sitten huomasin siskoni luona kylpyhuoneessa ihanan vanilijaisen tuoksun, joka vielä näytti suloiselta pienessä lasipullossaan. Hankin viikonloppuna itselleni samanlaisen tuoksun ja täytyy sanoa, että jo yhden päivän kokeilun jälkeen olen ihan koukussa! :) 

Neste ja tikut toimivat yhdessä tuoksun ylläpitäjänä ja puutikkuja voi lisätä tai vähentää voimakkuutta säädettäessä. Tuo kyseinen tuoksu on siis Bolsiuksen ja omani ostin Kärkkäisen tavaratalosta. (Etelä-Suomessa Bolsiusta myy mm. tarjoustalo, Plantagen ja Clas Ohlson.) Mielestäni tämä on pieni mutta ihana tapa lisätä viihtyisyyttä missä tahansa tilassa. Bolsiukselta löytyi tuoksuvaihtoehtoja vaikka kuinka paljon ja en malta odottaa, että pääsen tuoksuttelemaan muitakin kuin tuota tuttua ja turvallista vaniljaa, joka tosin toimii oikein kivasti kylpyhuoneessa neutraalina tuoksuna.

Onko joku teistä kokeillut huonetuoksuja? 

4 kommenttia :

 1. Vautsi, kuulostaa ihanalle! Täytyy jossain vaiheessa itsekin hommata samantyylinen! Paljonko tällä oli hintaa? :)

  VastaaPoista
 2. No niimpä, suosittelen ihan ehdottomasti! :) Tuo tuoksu oli jotakin 5 euron hujakoilla, eli ei onneksi kauheasti lompakkoa rasita :)

  VastaaPoista
 3. Ostin keväällä sellaisen huoneilmapuhdistimen kun Lampe Berger Paris, joka on siis oikeastaan hajuton ilmanpuhdistaja, mutta nesteeseen saa sekoitettua tuoksua. Olen oikein paljon tykännyt siitä :) Lisäksi ideana on, että hankit omaa silmää miellyttävän pullon, johon ostat sitten täyttöä, eli ei tarvitse joka kerta ostella lasiputeloa.

  Oikeastaan huonot puolet ovat hinnassa ja täyttönesteen saatavuudessa. Omalla paikkakunnalla onneksi sattui olemaan sisustusliike joka myi nestettä :) Mutta oikein tyylikäs osa sisustusta ainakin omassa kodissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa todella hyvältä, varsinkin nyt kun olen löytänyt koko tämän tuoksumaailman! :) Olisi kiva kokeilla juuri tuollaista raikastavaa versiota ja laitankin tuon merkin ja nimen muistiin, josko sellaisen jostakin löytäisin. Kiitos paljon kivasta kommentista ja vinkkauksesta sulle! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017