lauantai 13. joulukuuta 2014

10+1 sutisuosikkia


Yksi asia, josta pidän tarkasti huolta, on siveltimet ja niiden puhdistus. Tykkään satsata kunnollisiin suteihin ja meikata aina puhtailla välineillä. Ajattelin tänään esitellä siveltimeni ja kertoa hieman suosikeistani. Mielestäni meikkaus kunnollisilla sudeilla on puolet työn jäljestä. Pehmeä karva ja riittävän pitkä varsi auttavat saamaan aikaan siistin ja huolitellun meikin. 

Olen kerännyt kokoelmaani jo useamman vuoden ajan ja suosikkimerkikseni on muodostunut Make Up Store. Yleensä kartan edullisempia merkkejä sutien maailmassa, mutta yllätyksekseni hyviä välineitä on löytynyt myös We Care Iconilta ja Sephoralta. Viikottaisella huollolla siveltimeni ovat toivottavasti hyvässä kunnossa vielä vuosienkin päästä. 


Sephora puuterisuti
Uusin tulokas sutisaralla. Olen todella tykästynyt sudin muotoon ja napakkaan harjasosaan. Levitän tällä sudilla puuterin koko kasvoille. 

♥ Make Up Store poskipunasuti
Ensimmäinen laadukkaampi sutini. Kyseessä on siis suora poskipunasuti ja se on ollut päivittäisessä käytössä jo monta vuotta. 

♥ Sephora suuri häivytyssivellin 
Todella ihana sivellin luomivärin häivytykseen ja viimeistelyyn. Pehmeä ja suurikokoinen harjasosa mahdollistaa luonnollisen lopputuloksen ja esimerkiksi luomivaon varjostus onnistuu tällä siveltimellä helposti.

Make Up Store litteä luomivärisivellin
Tämä on hyvä sivellin jokapäiväiseen käyttöön. Make Up Storen luokituksessa kyseessä on keskikokoinen suti ja mielestäni se on hyvä koko juurikin liikkuvalle luomelle levitettäessä. Tuo sivellin on myös ihanan sileää karvaa, sillä se onkin yksi aitokarvaisista sudeistani. 

♥ Make Up Store pieni häivytyssivellin 
Tämä suti on myös ollut käytössä pidempään ja tykkään siitä juuri muotonsa puolesta. Suti on vuohen karvaa ja sopii hyvin esimerkiksi korostusten tekemiseen kulmaluulle. Myös alaluomen meikkaus onnistuu pienen päänsä ansiosta. 


♥ Peitevoidesivellin 
En nyt valitettavasti muista mistä tuo sivellin on peräisin, mutta hyvin on toiminut siitä huolimatta. Kerran jouduin liimauspuuhiin tuon metalliosan irrotessa, mutta itse suti osa on pelannut. Karva on vahamaista ja pieni koko on kätevä erityisesti silmänalusten peitossa. 

We Care Icon meikkivoidesivellin
Usein teen meikkipohjan ihan käsin, mutta silloin tällöin tykkään käyttää aikaa meikkivoiteen levittämiseen ja silloin suosin tätä sivellintä. Kooltaan harjasosa voisi olla jopa vielä hieman isompi, mutta tarkkaa jälkeä tuolla saa kyllä aikaiseksi. Plussaa myös söpöstä lilasta karvasta! 


♥ Ms Chic kabuki
Tämä on ehdoton suosikkini! Ihana paksu kabuki on täydellinen puuterin ja korostusvärin levittämiseeen. Pehmeät karvat ja laadukas lopputulos on kaikki mitä tarvitsen ja tämä täyttää molemmat vaatimukset. Tästä kabukista ei ole muuten koskaan lähtenyt karvan karvaa.


♥ Kicks huulipunasivellin
Ainokainen Kicksin siveltimistä, mutta ajaa asiansa onnistuneesti. Pieni pää auttaa saamaan tarkan lopputuloksen ja tykkään käyttää tätä erityisesti vahvojen värien levityksessä. 

♥ Make Up Store eyelinersivellin
Kun meikkaan juhliin, tämä sivellin ja saman merkin rajausväri on aina käytössä. Huippuohut ja siro sivellin on täydellinen väline huolellisen rajauksen tekemiseen. 

♥ We Care Icon applikaattorisivellin
Tämä applikaattori sopii erinomaisesti juurikin luomivärin levittämiseen ja varsinkin voidemaiset värit sulautuvat siististi liikkuvalle luomelle. Harvemmin käytössä, mutta toimii kyllä asianmukaisesti. 


Haussa olisi vielä viistopäinen poskipunasuti ja todella pienikärkinen häivytyssivellin ja sitten tuo kokoelmani olisi omaan käyttötarkoitukseeni täydellinen. Laadukkaat siveltimet ovat siis puoli työtä ja hellävarainen puhdistus pitää turhat bakteerit poissa kasvoilta. Suteja säilytän pystyssä lasipurkissa ja pesun suoritan noin kerran viikossa. 

Mitäs piditte tästä postauksesta? :)

2 kommenttia :

  1. Oon itse kanssa ihan hulluna siveltimeen!:) Minusta on ihanaa metsästää kohtuu hintaisia ja hyviä siveltimiä, mielestäni se kallein ei todellkaan ole aina se paras!:) tykkään itse todella paljon sephoran ja mariela sarkimon siveltimistä!:)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että siellä on muitakin, jotka välittävät meikkivälineistöstä! :) Ja olet ihan oikeassa siinä, että laatueroja on paljon, eikä kallein takaa aina parasta. Täytyykin kokeilla noita Mariela Sarkiman siveltimiä seuraavan kerran sutiostoksillani :)

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017