keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Black with sparkle

En tiedä mikä siinä on, marraskuu vai pimeys, mutta olen viihtynyt mustissa vaatteissa vähän liiankin hyvin viime aikoina. Koko musta asu on ennen tehnyt minulle ongelmia ja tuntunut, että vähintäänkin valkoista on oltava ripaus joukossa. Nykyään se kuitenkin miellyttää silmää ja kaappiini onkin kerääntynyt tämän syksyn aikana lisää mustia vaatteita. Viime viikonloppuna käväisin Mangossa ja kuinkas ollakaan, sieltä tarttui jotakin mukavaa ja mustaa mukaan. 


Mango on jostain syystä sellainen liike, josta en pääse pois ostamatta tai haaveilematta jostakin tuotteesta. Materiaalit ja hinnat kohtaavat, yksinkertaisuus ja tyyli miellyttävät ja siksi kyseisestä kaupasta onkin tullut yksi ehdottomista suosikeistani. Tällä kertaa bongasin ihanan neulemekon. Kaipaan välillä rennompaa pukeutumista, joka päiväisten farkkujen rinnalle ja neulemekot ovat oiva valinta näin talvisaikaan. Mekko on malliltaan suora ja ulottuu hieman polvien yläpuolelle. Pituus on kuitenkin sellainen, että sen kanssa ei tarvitse pelätä vilauttavansa ja voisin kuvitella pitäväni tätä myös ilman sukkahousuja kesäisin. Tykkään hurjasti mekon pehmeästä materiaalista (50% puuvillaa) ja olkapäiden yksityiskohdista. Pientä kimallusta mustaan mekkoon ja ilme on heti mielenkiintoisempi. 

Mitä mieltä te olette tästä uudesta neulemekostani? :)

4 kommenttia :

 1. Haha, mulla on mennyt juuri päinvastoin! Kun Suomi pimenee niin mun vaatekaappi taas imee sisäänsä kaikkea vaaleaa! :D Neulemekot on kyllä kivaa vaihtelua tavalliseen farkkupukeutumiseen, joten täytyypä koittaa itsekin löytää joku ihana. Omasi vaikuttaa ainakin upealta ja olkapäitten yksityiskohdat sopii kokonaisuuteen enemmän kuin hyvin!

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Mulla taas kesäisin lisääntyy tuo vaaleiden vaatteiden hamstraaminen :) Ja suosittelen kyllä noita neulemekkoja, nyt tuntuu löytyvän kaupoista paljonkin tuon kaltaisia, helppoja, lämpimiä ja mukavia vaatteita :)

   Poista
 2. Tosi kiva vaate! :--) Kuvat voisivat olla inan selkeämpiä.

  fashion-teaparty.blogspot.com

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017