perjantai 17. lokakuuta 2014

I love me -messut 2014

Lähdin tänään ystäväni kanssa kiertelemään I love me -messuja, jossa yhdistyy mm. kauneus, terveys, muoti ja hyvinvointi. Olen käynyt kyseisillä messuilla jo monta vuotta peräkkäin ja tämäkään vuosi ei tehnyt poikkeusta. Tykkään todella kierrellä ja tutustua uusiin trendeihin, merkkeihin ja "villityksiin". Samalla saattaa törmätä hyviin messutarjouksiin ja mekin ystäväni kanssa teimme kivoja löytöjä tänään. Messuilla bongasimme muutamia julkkiksia, ihastelimme uusia tuotteita ja kiertelimme kojujen välillä tutustumassa tuotenäytteisiin. Itse ostin myös Piruetin pisteeltä verkkahousut ja Changen hyvällä tarjouksella alusvaatesetin. Nordic Yogalta sai myös joogatunnin yhdella eurolla, joten sellaisen ostin myös.

Samalla reissulla kävimme myös syömässä keskustassa ja Vilassa sovittamassa erästä takkia (jonka menen huomenna ostamaan, jei!). Oli kyllä todella mukava nähdä ystävääni pitkästä aikaa ja höpötellä kuulumisia kiireettömästi. :) 
Suosittelen I love me -messuja kaikille ja toivotan hyvää viikonloppua teille! :)

9 kommenttia :

 1. Pitääkin käydä jos kerkeää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tosiaankin käymään, jos vain siihen mahdollisuus tulee! :)

   Poista
 2. Kuullostaapa noi messut kivoilta! :) Munkin piti sinne tänä vuonna mennä ja olin ostanut liputkin jo, kunnes mulla tuli esteitä enkä päässyt ja niin harmittaa! Ehkä ensivuonna sitten ;) Miten tuolla messuilla muuten on, että löytyykö sieltä vaatteita halpaan hintaan vai? Ja minkälaisia kaikkia kojuja siellä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi ettet päässyt :/ Sitten ensi vuonna ainakin :) Vaatteita on kyllä myynnissä, mutta ei mitään perusketjujen, vaan useimmat olivat yksityisiä suunnittelijoita, jotka myivät esim. mallikappaleita. Muutama koju siellä oli kyllä halvempiakin vaatteita, jotka tosin näyttivät vähemmän houkuttelevilta (minun silmääni). Kojuja oli ihan laidasta laitaan, löytyi kaikkea terveyteen liittyvää, esim. urheilukeskusten pisteitä, optikkoliikkeiden ständejä, kauneuspuolella oli esittelyssä erilaiset merkit, kuten Avon, Oriflame, Joe Blasco jne. Koru ja kello puolelta löytyi sitten tietenkin erilaisia koruliikkeiden pisteitä. Kaiken kaikkiaan todella monipuolisesti kaikenlaista ja suosittelen tosiaankin käymään messuilla :)

   Poista
 3. Itseäni kanssa harmittaa kun en pääsytkään mesuille.Ihana blogi sulla!:)

  VastaaPoista
 4. Moikka,

  teen messuista opiskelutyötä. Olin itsekin messuilla ja otin kuvia, mutta mielelläni lisäisin joukkoon toisiksi alimman kuvasi. Saanko lisätä kuvan työhöni? Millä nimellä merkitsin sen?

  Terkuin,
  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, saat käyttää kuvaani ja en viitsi paljastaa sukunimeäni, joten yksinkertaisesti Anne H tai Anne? :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti! Omat ottamani kuvat on niin tärähtäneitä ja kännylaatua että tämä onkin nyt enemmän kuin hyvä juttu! Kiitos:)

   Poista
  3. Eipä mitään, kiva vaan, että voin olla avuksi :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017