torstai 25. syyskuuta 2014

New Shoes x2

Kengät ovat varmasti monen naisen pahe ja samoin on minun laitani. Varsinkin kun vietän päiväni kauniiden kenkien ympäröimänä, on vaikea vastustaa ihania syyskenkiä. Oma syyskenkävalikoimani alkaakin olla aikalailla täydellinen, varsinkin näiden kahden uuden parin myötä.

Ylipolven saappaista olen haaveillut jo useamman vuoden ja nyt kun ne ovat jälleen tulleet muotiin, halusin sellaiset samantien! Aluksi tarkoitus oli ostaa nahkaiset, mutta kokeiltuani noita mokkaversioita ihastuin täysin. Kyseiset saappaat ovat siis Vagabondit ja mallin nimi on Cary. Tyyliltään nuo ylipolvensaappaat ovat klassiset ja yksinkertaiset eli juuri sellaiset joilla uskon olevan käyttöä pitkään.

Nämä nauhanilkkurit olivat rakkautta ensi silmäyksellä ja ne lähtivät mukaani eilen työpäivän jälkeen. Tykkään todella paljon kengän pienistä yksityiskohdista ja sirosta mallista. Korko on juuri sopiva myös juhlakäyttöön ja platoopohjan ansiosta se ei tunnu kovin korkealta. Lestiltään kenkä on todella hyvä ja istuu minun jalkaani täydellisesti. Nuo nilkkurit ovat merkiltään Pianot ja mallin nimi on Cremera. En malttaisi millään odottaa, että pääsen käyttämään näitä kaunokaisia.


Molemmat kengät löysin Kookengästä. Mitäs tykkäätte? :)2 kommenttia :

  1. Todella klassisen kauniit kengät! Täälläkin haaveillaan ylipolvensaappaista, mutta sopivia ei ole vielä tullut vastaan :) pitääkin kipaista Kookenkään seuraavan kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Ja ne ylipolvensaappaat on kyllä aivan ihania, suosittelen kipaisemaan Kookenkään muutenkin kauniiden kenkien toivossa :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017