tiistai 2. syyskuuta 2014

Kuukauden suosikit: elokuu

Elokuu hurahtikin todella nopeasti ja melkein jo unohdin tämän kuukauden suosikit -postauksen, mutta täältä tulisi nyt kuitenkin muutamia juttuja, jotka ovat olleet pinnalla viime kuussa. 

Prahan matka

Pidän hurjasti matkailusta ja siskosreissu Prahaan oli aivan ylivoimaisesti viime kuun paras juttu. Hieno kaupunki, ihania hetkiä ja kivoja ostoksia. Saimme myös tilaisuuden tutustua uuteen kulttuuriin ja erilaiseen ympäristöön. 

Sephoran puuteri ja -huisku

Ostin Sephoralta kokeiluun uuden puuterin ja samalla pehmeän huiskun. En voisi olla tyytyväisempi! Paras puuteri, jota olen koskaan kokeillut ja se oikeasti pitää kasvot mattapintaisina 8 tuntia, kuten kannessa mainitaan. Mahtava kosmetiikkalöytö siis.

Kotimaiset omenat

Syksyn alettua alkaa aina himo kotimaisia omenoita, marjoja ja sieniä kohtaan. Varsinkin omenat ovat vallaneet välipalalautaseni. Nam!

Lumene Sensitive touch kosteusnaamio

Kesän jäljiltä kasvoni kaipaavat extrakosteutusta ja hellävaraista hoitoa. Kuorinnan lisäksi olen käyttänyt Lumenen kosteusnaamiota ja tykkään tuotteesta todella paljon. Ihanan kosteuttava ja miedon tuoksuinen. 

Paksut neuleet ja kaulahuivit

Loppukuusta tuli tarvetta myös paksummilla neuleille ja kaulahuiveille. Huomasin, kuinka paljon olenkaan kaivannut noita ihania pehmeitä materiaaleja ja huiveja, joihin voi kietoutua kylmän tuulen puhaltaessa. Tämä on vasta alkusoittoa, tälle syyspukeutumisen ajalle! 

Mukavaa syyskuun alkua kaikille! :)


2 kommenttia :

 1. Voi että, nyt tuli kamala ikävä itselläkin Prahaan! Käytiin avokin kanssa heinäkuun alussa siellä ja tykästyin koko kaupunkiin ihan hirveästi. Ihana paikka. :) Sun blogi vaikuttaa muutenkin erittäin mielenkiintoiselle, joten taidankin jäädä seurailemaan. :)

  http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! Tervetuloa mukaan vaan :) Itsekin tykkäsin kovasti prahasta ja kuvamateriaalia on vielä vaikka kuinka paljon jaettavaksi.. Käyn myös tutustumassa sun blogiin!

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017