lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kesäshoppailua

Viime päivinä olen ajautunut vähän turhan helposti kiertelemään kauppoja... Ja vaikka mulla on todella tiettyjä juttuja hakusessa, (ruskea laukku, hyvät mustat farkut ja treenipaitoja) niin jostain syystä sieltä on tarttunut mukaan kaikkea muuta paitsi niitä "tarpeellisia". Olen löytänyt kuitenkin tosi kivoja vaatteita kesäksi, joten täältä pesee! ;)

Yksi suosikkiliikkeistäni on ehdottomasti Mango ja suurin osa ostoksistani löytyikin sieltä. Mangossa on muuten alkanut jo alennusmyynnit ja parhaat viedään päältä, joten kannattaa olla nopea jos sinne aikoo. Kierrellessäni muitakin liikkeitä, on muistiin jäänyt muutama vaatekappale, joiden ostamista vielä mietin. Ehkäpä sitten ensi viikolla alennusmyyntien startatessa kunnolla voin käydä nappaamassa suosikkini. 

Farkkutakki, Mango

Hame, Mango

Toppi, BikBok

Toppi, Mango

Lempparini on tuo farkkutakki, jonka bongasin jo keväällä, mutta nyt vasta raaskin ostaa. Mulla on samankaltainen beige takki, joka on ollut todella kovassa käytössä viime kesänä, joten valkoinen tuleekin tarpeeseen. Topit ovat myös tosi kivoja, ihanan kevyitä ja tyttömäisiä. Hame ei nyt oikein päässyt oikeuksiinsa kuvassa, mutta kangas on napakkaa ja sen myötä sitä voi käyttää myös kylmemmällä säällä sukkahousujen kanssa. 

Yritän terästäytyä asukuvien otossa, jotta näette uutuuksia myös päällä. Toivottavasti ensi viikko olisi aurinkoisempi, jotta kuvatkin olisivat edustavampia.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Palaan mitä luultavimmin huomenna :) 

2 kommenttia :

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017