sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Hiusjuttuja

Vähän täydennystä hiustenhoitoon. Kävin tänään siskoni kanssa kampaajallamme ja ostimme muutamia hiustuotteita. Kuivashampoo on jo aiemmin ostettu, mutta tänään mukaan lähti hoitava öljy ja uusi harja. Vaikka en olekaan mikään hiusekspertti, on kiva kuitenkin omata hyvät hoitotuotteet ja huoltaa hiuksia värjäyksen ja kuuman auringon vahingoittaessa niitä. Rich suihkutettava hiusöljy tulee tarpeeseen, kun etenkin näin kesällä latvat kuivuvat helposti ja päänahkakin kaipaa kosteutusta auringonpaisteessa. Odotan innolla, että pääsen testailemaan tätä, sillä tuotteessa on ihana tuoksu ja aiemmat hiusöljyni ovat tehneet hiuksista ihanan pehmeät.


Harja tuli tarpeeseen, edellinen kun on joku väkisin ostettu Prismaversio... Harjaan hiukseni usein märkinä suihkun jälkeen, joten tällainen "tangle teezerin kaksoisolento" on hellävaraisempi valinta. Kampaajani kertoi, että harja on samankaltainen kuin aito tangle teezer, mutta vielä parempi pidemmän vartensa ansiosta. Hiusharja siis merkiltään Sibel.


Batisten kuivashampoon ostin kokeiluun luettuani siitä Cosmosta. Tuote lupaa kuivashampoon ominaisuuksien lisäksi myös vaalentaa tyveä. Omasta mielestäni tämä toimii aika kivasti ja antaa myös tuuheutta. Ilmeisesti muutama muukin blondi on ollut tämän tarpeessa, sillä muistan kiertäneeni 4 Kicks-liikettä, ennen kuin sain viimeisen kappaleen käsiini. 

Nyt kutrit ojennukseen! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia :

 1. Minkä hintanen toi kuivashampoo oli? :) Itselläkin olis kuivashampoo hankinnassa, mutta en yhtään tiedä, että mistä pitäs alottaa etsinnät tai mitä edes pitäs ylipäätään lähteä etsiin, että löytää toimivan ja hyvän kuivashampoon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli siis Kicksistä ja siellä taisi olla muitakin kuivashampoita. Varmaan myös Sokokselta ja kampaamoalan liikkeistä voisi löytyä :) En muista tarkkaa hintaa, mutta alle kympin se oli kuitenkin. Kyseessä on itselleni ensimmäinen kuivashampoo ja hyvältä vaikuttaa. Toivottavasti löydät sulle sopivan :)

   Poista
 2. Tota kuivashampoota saa ihan perus K-citymarketista! :) ei kannata ens kertaa kierrellä turhaan kampaamoliikkeitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! En ole itse huomannutkaan. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017