torstai 3. huhtikuuta 2014

Reseptiä brunssille: juustosarvet

Kuten jo lupailinkin, täältä tulee reseptiä juustosarville. Pidettiin eilen veljeni kanssa aamupäivällä brunssi ja tehtiin itse juustosarvia. Ulkonäöllisesti ei ehkä kaikista silmiä hivelevempiä sarvia, mutta hyviä kuitenkin. Toimivat joko yksinään tai täytettynä, kuten croissantit. Muuten brunssillamme oli hedelmiä, tuoremehua ja suklaamuffineita.
Resepti on todella helppo ja valmistusaikaa kuluu alle puoli tuntia. Suosittelen kokeilemaan:

- 4 dl (2 prk) kermaviiliä
- 1/2 suolaa
- 1/2 dl ruisleseitä
- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 dl juustoraastetta
- 2 tl leivinjauhetta 
- 4 rkl ruokaöljyä
- 1 kananmuna

Sekoita kaikkiaineet keskenään ja kaulitse kaksi pyöreää levyä. Jaa taikina 8 osaan, kolmioiksi ja rullaa ne croissantin näköiseksi, aloittaen leveämmästä päästä. Voitele juustosarvet kananmunalla. Paista uunin keskitasolla noin 10-15 min 225 asteessa. 


4 kommenttia :

  1. Onpas helppo ohje!:) Täytyy tehdä nuo seuraavaksi itse!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyviltä, pitää varmaa itekki kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, nää on niin helppoja ja herkullisia että kannattaa kokeilla :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017