tiistai 15. huhtikuuta 2014

Peruskauraa?

Peruskauraa? Niinkö sitä sanotaan, kun joku on tavallista? :D Tulipahan mieleen, viime päivät ovat siis olleet lähinnä tavallisia. Salia, kävelylenkkejä, pinkkiä pyykkiä, vähän nakkikeittoa ja nassun puunausta. Ulkonakin alkaa selkeästi erottaa jo kevään piirteitä. Ihanaa, eilen sain jo ensimmäiset pisamat! Tällä viikolla ohjelmassa muun muassa treenausta, kavereiden näkemistä ja pääsiäisen viettoa. Tänään sain käsiini meidän abien tekemän abikronikan, johon oli kerätty yhteisiä muistoja ja kirjoituksia jokaisesta abista. Kyllä siinä herkistyi, kun luki miten kauniita sanoja musta oli kirjoitettu. Tulin niin hyvälle mielelle mukavista kommenteista ja kirjoituksista, että nyt tekisi mieli vain hymyillä koko päivä! :) Täytyy vain sanoa, että muistakaa kaikki ihmiset kehua ja sanoa mukavia asioita toisillenne, se tekee niin hyvälle mielelle ja positiivisuus on voimavara.

Arkea siis täällä vietellään. Työnhaku on käynnissä, mutta edelleenkin noi kesätyöpaikat ovat todella kiven alla. Vaikka tietysti tykkään tästä rennosta elämästä ja vapaa-ajan vietosta, alkaa sekin pikku hiljaa tylsistyttää ja olisi kiva saada jotain rutiinia päiviin. Toivotaan, että pian tärppäisi. 


Pakollinen "pönötyskuva", niinkuin veljeni toteaisi :D


Se täytyy kyllä sanoa, että on ihanaa, kun on aikaa lukea! Kirjoitusten jälkeen tuli pieni yliannostus lukemiseen, mutta nyt nautin suunnattomasti siitä, että aamulla voin rauhassa selailla hesaria ja iltapäivällä lukea haluamaani kirjaa. Tykkään myös paljon tällaisista "teemakirjoista", kuten tämä Lauren Conradin Beauty, tai Mariela Sarkiman Make Up bible. Haluaisin kovasti myös sen uuden Hair biblen ja myös kirja nimeltä Bodylicious on alkanut kiinnostaa. Onko teillä jotain hyviä vinkkejä kirjoihin, jotka käsittelevät muotia, kauneutta tai hyvinvointia? 

Sellaista tällä kertaa, nyt alan tekemään ruokaa ja pakkaamaan treenikassia. Mukavaa tiistaita ja muistakaa nauttia auringosta ja jakaa kohteliaisuuksia! :)

2 kommenttia :

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017