perjantai 25. huhtikuuta 2014

Having a great day

Perjantai taas, kylläpäs nämä viikot menevät sukkelasti eteenpäin. Päivä kului siskoni kanssa kaivarissa kävellen ja ihastellen ihania rakennuksia ja pieniä kahviloita. Kävimme myös lounaalla Kiilassa ja itse nautin herkullisen lohikeiton. Sitten vielä istahdettiin kahveille coffeehouseen ja nyt tulin juuri kotiin. 

Vielä illalla treenit vedettävänä ja huomenna onkin sitten kisapäivä. Muita suunnitelmia ei viikonlopuksi vielä ole. Rentoa oleskelua siis varmaan edessä sunnuntain osalta. Olen jo aivan innoissani meidän tulevasta Kyproksen reissusta, että en malta olla puhumatta siitä päivääkään. Voisi vaikka alkaa tekemään pakkauslistaa ja sen sellaista. Kierreltiin myös parissa kaupassa ja nyt on kyllä pitkästä aikaa kaupoissa niin kivoja vaatteita ja asusteita tarjolla, että tekisi mieli mennä sovariin valtavan pinon kanssa. Hempeitä värejä, röyhelöitä, pitsiä ja erikoisia leikkauksia. Tykkään itse kovasti kaikenlaisista tyttömäisistä yksityiskohdista ja onkin vaikeaa olla ostamatta mitään, mutta tänään pidin pääni ja lompakonnyörit pysyivät kurissa.

Ulkonakin on niin kaunista, aurinko paistaa ja tänään löysin ensimmäiset kukkivat valkovuokotkin! Keskustassa oli silti yllättävän kylmä, toivottavasti viikonloppuna lämpenee oikein kunnolla. Vaikka oli kyllä jo ihanaa tälläkin viikolla juoda aamukahvia parvekkeen lämmössä. Kyllä se kesä sieltä pikkuhiljaa tulee...

Päivä on ollut tähän mennessä jo oikein mukava ja haluan toivottaa oikein rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua kaikille! :) 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017