perjantai 21. maaliskuuta 2014

Vihdoin se on ohi!

Ylioppilaskirjoitukset, vihdoin ohi! Se stressin määrä, huonosti nukutut yöt, liikkuvien määreiden pänttääminen, defenssien opettelu, jättimäinen kirjakasa pöydällä, alleviivaustusseja joka paikassa, huono omatunto, siitä että nytkin pitäisi olla lukemassa. Se kaikki, on nyt ohi! Syksyn urakka tuntui kevyemmältä, sillä kirjoitin itselleni vahvoista aineista hyvät arvosanat. Mutta tämä kevät on ollut pitkä ja raskas, ruotsia, psykologiaa ja äidinkieltä. Vaikea sanoa vielä miten meni, mutta toivon läpäisseeni kaikki aineet. Äidinkielestä mulla oli suurimmat paineet ja valitettavasti ne kostautuivat, ainakin tekstitaidossa. Ruotsi oli kaikista heikoin ja motivaatio sen opiskelun kohdalla aikalailla nollassa. Mutta psyka, tänään oli psyka ja voin ilokseni todeta, että ylitin itseni! Tunne oli mahtava, kun sain koepaperin ja tunsin, että hei mähän osaan! 22 sivun kirjoittamisen jälkeen oli aikalailla kaikkensa antanut olo ja 5 tunnin kohdalla lähdin salista tyytyväisenä. En uskalla sanoa tuloksista vielä mitään mutta ainakin olo on nyt helpottunut! 


Voi että tätä tunnetta! Ihanaa, nyt olen vapaa rentoutumaan ja käyttämään aikaa muuhunkin kuin siihen lukemiseen.Tai ainakin koulukirjojen lukemiseen, mukavaa välillä lukea hömppäkirjoja ja syventyä kunnolla Cosmopolitanin tarjontaan :) Onnea kaikille abeille tästä suuresta urakasta ja sen saavuttamisesta, toivottavasti kaikki ovat tyytyväisiä omasta suorituksestaan.


Laitoin kuvitukseksi viimeaikaisia Instagram-kuviani, sillä myös blogin pitäminen on ollut hieman hankalaa tässä kirjoitusten aikaan. Nyt kuitenkin päässä on monta kivaa ideaa ja aion kuvailla ja kirjoitella entistä enemmän lähiaikoina! Jos teillä on jotain ideoita, tai toiveita niin nekin ovat erittäin tervetulleita :)


Ihanaa viikonloppua ja rentouttavia oloja varsinkin kaikille kirjoittaneille abiturienteille, nyt vain juhlia odottamaan! ;)

4 kommenttia :

 1. Hienoa anne! Nyt otat rennosti, olet ansainnut sen :) t. Jenni s.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ja joo aion todella vaan relata nyt :)

   Poista
 2. Wuhuu! Onnea kirjoitusten loppuunsaattamisesta! :> Muistan itsekin, miten vapautunut fiilis oli!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosiaan tää fiilis on niin ihanan helpottunut ja vapautunut :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017