perjantai 14. maaliskuuta 2014

Shokkimeikki

Voimistelumaailmassa näyttävyyttä haetaan paljolti asuilla, kampauksilla ja meikeillä. Sain jälleen vastuun meikistä ja pääsinkin kokeilemaan tavallisesta poiketen kunnon shokkimeikkiä. Itse käytän vain neutraaleja sävyjä ja pysyttelen melko hillityssä lookissa päivästä toiseen, joten oli ihana päästä irrottelemaan luovuuden kanssa tämän shokkimeikin muodossa. Tällä kertaa sudittavaksi tuli siskoni. Käytin vain Make Up Storen tuotteita, sillä mielestäni niissä on paras pigmentti ja myös värimaailma on hyvin kattava. Vielä kerratakseni: tämä meikki on tarkoitettu vain show-käyttöön :) 

(Meikkipohja ja ripsiväri oli laitettu jo ennen tämän meikin luomista)

1. Pohjusta luomi ja levitä siihen valkoista helmiäisluomiväriä.

2. Jaa silmäluomi mielessäsi kahteen ja levitä turkoosia väriä luomen ulkonurkkaan aloittaen keskeltä. Muotoa voi halutessaan muuttaa, mutta itse tein hieman siipimäisen lopputuloksen. Häivytä värien rajat pehmeällä häivtyssiveltimellä ja lisää valkoista vielä kulmaluulle.

3.Tee mustalla eye-linerillä rajaus ripsien tyveen, paksuntamalla viivaa ulkonurkkaa kohden, niin, että rajaus mukailee levitettyä luomiväriä.
4. Tee kimallerajaus osittain mustan rajauksen päälle.

5. Liimaa vielä halutessasi ripsiliimalla strassi silmänurkkaan ja hurja silmämeikki on viimeistelty!

Tässä vielä kaikki käytetyt meikit pohjustusvoidetta lukuunottamatta. Kuten voitte päätellä, kirkkaan pinkin huulipunan ja persikkaisen poskipunan jälkeen koko meikki oli todella näyttävä ja kirjaimellisesti shokkimeikki. Kiitokset vielä Johannalle meikkattavana olosta! :)

2 kommenttia :

  1. Vitsi miten makee lopputulos! :D Tollanen kimallekynä ois kyl kätevä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mustakin siitä tuli aika hieno! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017