sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Piensisustuksen päivitystä

Tänään lähdin kohti Ikeaa sillä ajatuksella, että minähän en ainakaan mitään osta, katselen vaan. Yeah right! Kynttiläihmisenä hamstrasin kaikkea ihanaa tuoksukynttilöistä koristejalkoihin. Mukaan lähti myös ihana pussilakanasetti. Olen myös ihan koukuttunut leikkokukkiin koristeena. Tälläkin hetkellä suloisia vaaleanpunaisia neilikoita ikkunalaudalla. :) 
Tuoksukynttilöitä

Kynttilänjalat 3kpl setti

Tuikkuvarastojen täydennystä.

Pussilakanasetti


Tämä kynttiläsetti oli ihan pakko saada, sillä se sopi väriensä puolesta täydellisesti sisustukseeni. Pakkauksessa oli kolme kynttilää ja tein niistä asetelman luonnonkivien keskelle. 


Keväisiä neilikoita!

6 kommenttia :

 1. Ihania neilikoita! Kukat piristävät aina kodin/huoneen ilmettä! :) Ikeaan ei kyllä koskaan pysty mennä vaan katselemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, aina jotain tarttuu mukaan :D Ja mäkin tykkään kovasti kukista huoneen piristäjänä :)

   Poista
 2. Ikeaan mennessä aina ajattelee, että en mä mitään osta... Ja kotiin sieltä tulee lähes aina kaikenlaisten ostosten kanssa :D Nuo kynttilänjalat ovat todella kauniit, pitää itsekin katsella seuraavalla kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, nytkin mun oli pakko ostaa se ikean kassi että sain ostokset mahdutettua, vaikka piti tulla tyhjin käsin :D Ja kiitos, itsekin tykkään niistä kovasti! :)

   Poista
 3. Mulle käy aina saman lailla kun lähden Ikeaan! Ajattelen aina että en osta mitään, mutta kumminkin mukaan tarttuu yhtä sun toista! Ihanat nuo neilikat!

  http://minttusweetdreamsblog.blogspot.fi/


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tämä näyttää olevan yleinen juttu :D Se on kyllä koukuttava ostospaikka ja kiitos, itsekin tykkään hirmuisesti kukkasista huoneessa. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017