perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kynsilakkavinkki matkailijoille!

Olen itse varsinainen kynsilakkojen suurkuluttaja ja viimeisimpien laskelmien mukaan erilaisia kynsilakkoja on kertynyt lähemmäs 80 kpl! Nyt ajattelin vinkata hyvästä merkistä erityisesti kynsilakkojen suhteen. Törmäsin viime kesänä Barcelonassa KIKO-nimiseen kosmetiikkaliikkeeseen. Toisen kerran vierailin Kikossa syksyllä Roomassa. Liikkeessä on paljon erilaista ja hyvin edullista kosmetiikkaa. Itse olen ostanut kynsilakkojen lisäksi myös huulipunia ja myös niihin olen ollut todella tyytyväinen. Kyseiset kynsilakat maksavat muistaakseni 3-4€ ja pullot ovat melko isoja (11ml). Sudit ovat leveitä ja lakka erittäin pigmenttistä. Jopa vaaleimmissa ranskalaiseen manikyyriin tarkoitetuissa lakoissa riittää yksi kerros. Väriskaala on mieletön ja itse olenkin hamstrannut näitä ihania lakkoja jo 8 pulloa. 

(sävyt vasemmalta oikealle: 289, 361 ja 363)

(Sävyt vasemmalta oikealle: 215 ja 209)

(Sävyt vasemmalta oikealle: 641, 360 ja 281)


Ainoa miinus Kikossa on se, ettei sitä löydy Suomesta! Tässä siis vinkki kaikille laadukkaista kynsilakoista tykkääville: vierailkaa Kikossa! :) Liike löytyy monista eri Etelä-Euroopan maista.

4 kommenttia :

 1. Oi, pitäisi taas pian päästä Kikoon :) Viimeksi marraskuussa kävin Lissabonissa ja tuli hamstrattua, liian vähän! Ihanan herkulliset värit lakoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin odotan, että pääsisin ostamaan lisää noita ihania lakkoja! :)

   Poista
 2. Espanjassa joskus ollessa näin tuon liikkeen, mutta harmiksi ei ollut aikaa käydä. On nimittäin herkullisia sävyjä :)

  KickstartMyHeartIina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, no ensi kerralla sitten! Suosittelen lämpimästi :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017