torstai 20. helmikuuta 2014

Uusi banneri!

Moikka!

Olin ollut jo pidemmän aikaa kyllästynyt vanhaan banneriin ja tänään päätinkin väkertää uuden. Päivällä kuvattiin ja valitsin pari muutakin lempparia viime päivien kuvista banneriin. Olen todella surkea tekniikkaa koskevissa jutuissa ja tänään taas muutaman hermoromahduksen jälkeen olin jo luovuttaa uuden bannerin teossa, mutta sain kuin sainkin jotakin aikaiseksi.

Uusi banneri on raikkaampi ja tykkään erityisesti sen selkeydestä ja skarpeista reunoista. Näin kevään alkaessa on mukava myös uudistaa blogin ulkoasua :) Mitäs pidätte uudesta ilmeestä? Kumpi voittaa vanha vai uusi? Saa nähdä, kuinka kauan jaksan tuota katsella, mutta sanotaanko vaikka että olkoon se sopiva, ainakin toistaiseksi...

Uusia postausideoita kaivataan myös, eli toiveita kommenttiboxiin, kiitos! :)7 kommenttia :

 1. Oon tykänny sun leivonta postauksista. Niitä ois kiva nähä lisää! Ja noita sali/muu urheilu juttuja ois kans kiva. Ois jännä ehkä myös kuulla sun ääntä videolla ja nähä kans. Jotai OOTD esim, mut emmä tiä teeksä videoita ollenkaa. Voihan OOTD postauksia tehä iha kuvienki avulla tietty. Tämmösii ehdotuksii =) Toivottavasti teet jotai näist. Tykkään tosi paljon sun blogista!

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Tää sun uus banneri on selvästi parempi ku se vanha, mä ainaki tykkään! :)

  Mitä mieltä olet olympialaisista? Tuntuu, että lähes kaikki suomalaiset sekoavat aina urheilukisojen aikana - varsinkin, jos joku sattuu voittamaan mitalin. Itseäni kisat eivät juurikaan kiinnosta, koska en saa siitä mitään tyydytystä, jos joku toinen ihminen - jota en edes tunne - toisella puolella maapalloa onnistuu jossain omassa suorituksessaan. Olisi mukava kuulla sinun näkemyksesi asiasta.
  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että ulkoasu miellyttää! :) Olympialaiset ja urheilussa menestyminen onkin hyvä aihe, paneudun siihen postauksen muodossa viikonlopun aikana. Kiitos ideasta :) Ja kiitos samoin, hyvää viikonloppua sinnekkin!

   Poista
 3. New header looks so lovely! Good job! :)

  www.dodolce.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. mä tykkään hurjasti tosta sun uudesta bannerista! jotenki niin keväsen olonen :3

  http://sofiamalm.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017