maanantai 3. helmikuuta 2014

Kevät kutsuu

 Moikka!

Tein taas pitkästä aikaan pari kollaasia polyvoressa ja harmikseni en enää muista miten ne saadaan liitettyä tänne bloggeriin tarpeeksi isoina ja laadukkaina, joten kollaasit ovat nyt vähän pienenpuoleisia. (Jos joku osaa auttaa, niin viestiä kommenttiboxiin ja olisin todella kiitollinen!) Alkaa olla jo ihan kevätfiilis, vaikka ulkona onkin korkeat hanget ja lunta tulee kokoajan vaan lisää. No, aina voi unelmoida tulevasta.


Ensimmäiseen kollaasiin keräsin kevään tarpeellisimpia perusjuttuja, kuten keskisiniset perusfarkut, vaaleat neuleet ja raidalliset vaatteet ylipäänsä. Tykkään pukeutua keväällä ja kesällä hieman tyttömäisemmin, kuin kylminä vuodenaikoina, joten lisäsin kollaasiin myös pari simppeliä hametta ja tuon ihanan hörhelöpitsipaidan (not even a word!). Viimeisen silauksen tuo herkullisen värinen huulipuna ja minun kevättyylini on valmis!


Toiseen kollaasiin keräsin juttuja, joita tällä hetkellä haluaisin tulevaksi kevääksi ja myös kesäksi. Yleensä suosin hopeita koruja ja yksityiskohtia asusteissa, mutta viime aikoina myös kulta on alkanut miellyttää silmää. Ottaisin mieluusti kenkäkokoelmaani nuo ihanat Tory Burchin ballerinat vaikka heti. :) Valkoinen tai vaalea jakku olisi myös kiva lisä kevään ja kesän päällystakkeihin. Punertavat farkut ovat olleet mielessäni jo viime kesänä, mutta minut tuntien en varmaan ikinä käyttäisi niitä. Kuitenkin tykkään valkoisen ja punaisen yhdistelmästä todella paljon, joten ehkä vielä jonain päivänä uskaltaudun pukemaan jotain noin värikästä. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017