perjantai 31. tammikuuta 2014

Let's hit the gym!

Kuten jo aiemmin lupailinkin, nyt tulee kuntosalipostaus! Olen käynyt eri kuntosaleilla enemmän tai vähemmän säännöllisesti yläasteesta asti ja nyt vihdoin liityin oikeasti jäseneksi. Valitsin 24/7 fitness kuntosalin, sillä se sijaitsee hyvin lähellä kotiani ja on todella hyvä hinta-/laatusuhteeltaan. 


Kirjoitin sopimuksen tiistaina ja nyt olen käynyt salilla kahdesti. Salilta löytyy kaikki tarvittavat laitteet ja painot, sekä oma suosikkini: kahvakuulat. Tykkään erityisesti siitä, että kyseisellä salilla käy melko vähän porukkaa, eli siellä on aina tilaa. 24/7 salilta löytyy myös erillinen naistenpuoli ja esimerkiksi tänään vietin siellä puoli tuntia rauhassa itsekseni. Eli laitteisiin ei tarvitse pahemmin jonottaa. :) 


Kuntosali on auki vuorokauden ympäri, mutta itse ostin kortin, joka mahdollistaa salille pääsyn aamu kuudesta iltapäivä neljään. Vuorokausirytmini on tällä hetkellä sellainen, että olen päivät kotona, joten tuo kortti oli minulle sopiva. 

Pidän kuntosaliharjoittelusta, sillä tuloksia saa aikaan nopeasti ja oman kehittymisen näkee konkreettisesti. Aiemmin ongelmanani on ollut säännöllisyyden ylläpitäminen ja lähtemisen vaikeus. Nyt kuitenkin molemmat helpottavat, sillä kuntosali on niin lähellä, että melkein hävettää olla käymättä, kun siitä vielä maksaa :D Lisäksi säännöllistä harjoittelua on helpompi pitää yllä, kun on todella aikaa käydä siellä, nyt kun lukio on ylppäreitä lukuunottamatta ohi. 


Tavoitteenani on päästä parempaan kuntoon ja saada lihaksia erityisesti alavartalossa erottumaan paremmin. Ei huolta, tästä ei tule mikään ylifitnessblogi, enkä aio kuvata joka ikistä salillakäyntiä ja raportoida päivän treenistä. Silloin tällöin saatan kuitenkin kertoa kuulumisia myös tästä treenipuolesta. Kyseessä ei ole suuri elämänmuutos, vaan haluan yksinkertaisesti voida paremmin ja koin tämän kuntosaliharjoittelun itselleni sopivaksi harjoitusmuodoksi tällä hetkellä. Välineurheilija? Oh, yes!


24/7 fitness kuntosali on siis mielestäni kaikinpuolin siisti ja vastaa täysin odotuksiani. Tästä se lähtee! Onko siellä muita salikärpäsen pureman saaneita?

8 kommenttia :

 1. Ihanilla treenivaatteilla on aina mukavampi treenailla! Pitäisi itsekin käydä ostamassa uusia ihanuuksia ;) Jos en treenaisi niin paljon harrastuksen kautta, liittyisin itsekin jollekin kuntosalille, eli täältä löytyy yksi salikärpäsen puremaksi joutunut. Kesäisin teen aina jonkinlaista saliohjelmaa ja olen samaa mieltä siitä, että tulokset näkyvät nopeasti, mikä tekeekin tästä treenimuodosta niin kivan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ehdottomasti, itse kävin juuri viime viikolla ostamassa uusia treenivaatteita ja kyllä taas on mukava treenailla kun on Nikeä yllä ja kirkkaita värejä :) Kiitos kommentista ja jatketaan sporttailua!

   Poista
 2. fitness 24seven on aika täys neljän jälkeen jolloin itse pyrin menemättä silloin aikoihin, koska siellä on niin täyttä ettei ole jopa kaappia vapaalla pukkarissä missä voi laittaa omat tavarat! :D Mutta tervetuloa jäseneksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on sitten suositumpi kuin luulinkaan :D Itse pyrin menemään aamupäivällä tai keskellä päivää ja silloin ainakin tilaa on :) Ja kiitos!

   Poista
 3. mua kyllä kiinnostas kans mitä teet salilla!:)

  VastaaPoista
 4. Samalla salilla käydään, tosin tämä tais olla Martsarin(?) ja ite käyn Malmilla/Pitskussa enemmän :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kuvat on Oulunkylän salilta, mutta kai ne aika samanlaisia on kaikki :D

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017