maanantai 2. joulukuuta 2013

Shoppailua ja muuta mukavaa!Viikonloppu sujui mahtavissa merkeissä kilpailukauden huipennuttua välinemestaruuskisoihin. Taitavat pikkuneidit ansaitsivat mitalit kaulaansa ja tekivät jälleen valmentajansa hyvin ylpeiksi :) Sunnuntaina en oikein saanut mitään aikaiseksi. Nukuin pitkään ja iltapäivällä vielä päiväunet. Eli perus laiskiaisen päivä :)


Joulutorttuja sunnuntain iloksi.

Tänään viikko käynnistyi oikein tohinalla! Kalenterit on avattu ja sopivasti satoikin ensilumi maahan. Kyllä se joulu sieltä vielä tulee. Tänään kävin koulun jälkeen salilla ja sitten suuntasin ystäväni kanssa keskustaan. Ostimme joululahjoja ja kävimme ihanassa Ciao-kahvilassa Forumin ylimmässä kerroksessa. Smoothiet Ciao-kahvilassa.

Löysin myös itselleni kaksi kivaa ostosta. Ensimmäisenä löysin Espritiltä superpehmeän neuleen, jossa on iso kaulus lämmittämässä ja hihoissa pienet napit. Väri on kermanvaalea ja juuri tuota väriä ei minun vaatekaapistani vielä löydykään!
Vero Modasta tarttui mukaan jo pitkään etsitty raitapaita valkoisella pohjalla. Lisäjujuna paidassa on pitsiosa, joka on mielestäni tosi kiva :) Molemmat vaatteista käyvät hyvin arkipukeutumiseen, eli niille tulee varmasti käyttöä. 
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017