tiistai 31. joulukuuta 2013

Aleshoppailun saldo: mustaa ja valkoista

Moikka!

Käväisin jo pariinkin otteeseen pyörähtämässä alennusmyynneissä. Perjantaina 27.12. suurimmassa osassa kauppoja alkoi alennusmyynnit ja silloin lähdin keskustaan heti aamusta. Tangot roikkuivat täynnä vaatteita -50% lapulla varustettuna ja lähdin innokkaasti selailemaan niitä läpi. Monessa kaupassa oli kuitenkin niin paljon ihmisiä ja pitkiä jonoja sovituskoppeihin ja kassoille, etten jaksanut jäädä pyörimään kovinkaan pitkäksi aikaa vaatteiden keskelle. 

Heti aamusta teinkin parhaat löytöni, sillä ihmisiä oli vähemmän ja oli mukavampi keskittyä omiin shoppailukohteisiin. Eilen kävin myös Jumbossa, mutta sieltä saalis jäi pienemmäksi. Kaiken kaikkiaan en ole ostanut paljoakaan, mutta sitäkin kivempia löytöjä! 

Valkoinen palmikoitu pipo, Stockmann. 


Valkoinen sifonkipaita pitsisillä yksityiskohdilla, Vila.
Mustat saappaat, Vagabond (Nilson)

Nämä saappaat ansaitsevat enemmän kuin pari sanaa :D Tykästyin erityisesti saappaiden nupukkipintaan ja jykevään korkoon. Saappaat ovat hieman erikoiset minun tyyliini, mutta tykkään niistä juuri siksi. Kävin katsomassa ja sovittamassa näitä ja mietin pitkään, että onko se korko liian tolppa minun jalalleni, mutta kypsyteltyäni ajatusta hetken verran päätin kuitenkin kotiuttaa saappaat. Saappaat olivat arvoltaan 159€ mutta alennettu hinta oli 110€ ja jäljellä oli vain yksi pari minun koossani, joten se oli kuin kohtalo! :D Hetkeäkään en ole katunut näiden ostoa. Nämä saappaat ovat erinomaiset jalassa ja korko tekee niistä näyttävät. 

Urheilupaita, Reebok (Intersport)

Siinä ne olivat, varsin mustavalkoiset ostokseni. Illalla vietän uutta vuotta hyvien ystävieni seurassa ja asukoodi on minulla musta/hopea. Luvassa hyvää ruokaa, juoruilua ja raketteja!

Myöhemmin siis tulossa juttua tästä. Mukavaa uutta vuotta kaikille! :) Palaillaan vuonna 2014!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017