keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pikkujouluasuja

Kokosin tässä vapaapäiväni ratoksi muutaman pikkujouluihin sopivan asukokonaisuuden. Mielestäni mekko on paras valinta pikkujouluihin, joskin Suomen ilmastossa se voi olla välillä hyvin epäkäytännöllinen... Yleensä en suosi kimaltelevia juttuja, mutta tähän aikaan vuodesta silmissä kiiltää kuin harakalla :D Nyt niitä asuja!


Ensimmäinen asu on klassinen punaisen ja kullan yhdistelmä. Musta jakku sopii hyvin olkaimettoman mekon pariksi ja punainen huulipuna on pakollinen! Helmikorvakorut voisin lisätä vaikka jokaikiseen kokonaisuuteen, niin arkeen kuin juhlaankin. Tuo Tory Burchin pikkulaukku on muuten aivan ihastuttava ja klassinen juuri juhla-asuun.

Tämä rohkea pinkki asu olisi kyllä varmasti jokaisten pikkujoulujen katseiden kääntäjä! Nyt viime aikoina noita Cut out -mekkoja on näkynyt paljon ja mielestäni ne ovat aika hienoja. Hopea ja pinkki sopii tosi hyvin yhteen ja käytinkin niitä pääväreinä tässä asussa. Timantteja löytyy joka lähtöön ja asun kruunaa upea YSL:n clutch, jonka voisin ottaa omaan käyttööni vaikka heti.


Itselleni varma valinta sävyjen suhteen on neutraalit värit. Musta sopii aina kaiken kanssa ja niin myös tässä asussa. Rakastuin noihin ihaniin mustiin Givenchyn peruskorkkareihin! Mielestäni nuden mekon kanssa käyvät sekä hopeat että kultaiset korut. Itse viihdyn paremmin hopeissa. Ranskalainen manikyyri tuo klassisen säväyksen ja viimeistelee tyylin.

Tämä asu rakentui punaisten ykstyiskohtien ympärille. Kukapa voisi vastustaa tuota joulunpunaista Givenhyn clutchia ja Loboutinin upeita korkeita korkoja? En minä ainakaan :D Musta paljettimekko ei tarvitse erikoisia koruja tai muita asusteita näyttävyytensä vuoksi. Suihkaus hyvää tuoksua ja look on valmis!Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä tulee tämä sähkönsininen kokonaisuus. Olen huono käyttämään sinistä, mutta pitäisi ryhdistäytyä, sillä mielestäni se näyttää mielettömältä! Mekko on yksinkertainen, mutta klassinen. Sen kanssa voi yhdistää statement-kaulakorun ja muutenkin hopeiset asusteet. Korkkarit tuovat hyvän ryhdin ja tekevät juhla-asusta vieläkin näyttävämmän. Meikissä riittää neutraali värimaailma.Minkä näistä kokonaisuuksista valitsisitte itsellenne?
(Tarkemmat tuotetiedot: 
http://annehepojarvi.polyvore.com/?filter=sets)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017