sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Perjantai-sunnuntaishoppailu

Perjantaina olin ystäväni kanssa Jumbossa etsimässä joululahjoja ja samalla muutenkin kiertelemässä kauppojen tarjontaa. Noh, kuinkas kävikään? Vietettiin aikaa useampi tunti, enkä löytänyt yhtäkään joululahjaa! Jotain ihanaa kuitenkin... :) Kävimme lopuksi vielä Fazer kahvilassa herkuttelemassa.
Löysin Lindexiltä aivan ihanan valkoisen palmikkoneuleen! Sellainen onkin ollut ostoslistallani jo pidemmän aikaa. Tykkään neuleen mallista todella paljon, sillä se on rento ja iso kaulus on hauska yksityiskohta. Kauempaa katsottuna ei huomaa neuleen kimaltelevaa pintaa, mutta se sisältää lurex-lankaa, joka kimaltaa hopeana. Tämä neule tullaan varmasti näkemään päälläni nyt kylmän talven alkaessa. Neuletta oli myös muissa väreissä (punainen, pinkki ja harmaa) ja sen hinta ei kirpaissut lompakkoa, neule maksoi vain 19,95€! Loistolöytö siis kaikin puolin :)


Tänään oli sitten tarkoitus lukea yhteiskuntaoppia oikein kunnolla, mutta se jäikin sitten vähän ajatuksen tasolle... Toinen yritys joululahjojen metsästyksessä, tällä kertaa suuntana keskustan kaupat. Kyllä turhautti, kun en löytänyt haluamiani juttuja pukinkonttiin. Onneksi jouluun on vielä aikaa. Aleksanterinkadulle sytytettiin tänään jouluvalot ja siellä oli todella paljon ihmisiä liikkeellä muutenkin.

Löysin Stockmannilta ihanan tyynynpäällisen, joka tuo vähän joulufiilistä muuten niin neutraalien värien rinnalle. Vaihdoin myös kynttilät punaisiin ja kyllä nyt on ihanan tunnelmallista!


Nyt vaan hörppimään kuumaa kaakaota ja kuuntelemaan Ed Sheeranin ihania fiilistelybiisejä. (Ainiin se lukeminen...) Mukavaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017