keskiviikko 13. marraskuuta 2013

My morning

Moikka kaikille! Ihan aluksi haluan kiittää kaikkia saamastani palautteesta ja katsojaluvuista edelliseen postaukseen :) Aion jatkossakin kirjoittaa mielipidetyyppisiä tekstejä. Aiheita voi toki ehdottaa!

Mutta nyt, itse asiaan! Tänään oli ihana aamu. Ainoa aamu viikossa, sunnuntaita lukuunottamatta, jolloin herätyskello ei soita ennen seitsemää. Nautin virkeästä fiiliksestä ja makoilin sängyssä vielä jonkin aikaa herätyskellon soimisen jälkeen. Sitten aamiaiselle. Kuuntelen yleensä aamuisin aina NRJ:tä ja aamupoikia, näin myös tänään. Jos vain suinkin ehdin, tykkään lukea myös Hesaria aamuisin. Aamupala on mielestäni päivän tärkein ateria ja nyt voinkin käsi sydämellä kertoa, etten ole KOSKAAN elämässäni jättänyt syömättä aamiaista. Se on vain pakollinen juttu ja ilman sitä menisi päivä varmasti pilalle. Normaalisti pyrin syömään monipuolisen ja suurehkon aamiaisen. Tänään aamupalani koostui moniviljaleivästä, jogurttijuomasta, mandariinista ja kahvista. Tähän aikaan vuodesta nappaan myös yhden D-vitamiinitabletin. Sitten vuoroon laittautuminen. Eli vaatteet, meikkaus ja hiustenlaitto vie noin 30 minuuttia aamuisin. Yleensä jos olen myöhässä, se johtuu tämän prosessin pitkittymisestä... :DLopputulos näyttää tältä.

Matka kohti koulua ja keskiviikkopäivää. Onneksi sää oli armollinen, eikä tarvinnut kärsiä sateesta. Aamupäivällä koulussa mm. englannin puhekurssia ja yhteiskuntaoppia. Sellainen oli minun aamuni. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017