maanantai 21. lokakuuta 2013

Tänä talvena ei palella!


Väsäsin pienen kollaasin siitä, miten myös lämmin voi olla söpöä/tyylikästä. Myös asusteissa suosin neutraaleja värejä, mutta välillä on kiva käyttää myös pirteitä yksityiskohtia, kuten viime talven hittiväriä, viininpunaista. Talvella on ihana kietoutua lämpimiin kaulahuiveihin ja siihen sopii erinomaisesti tuubihuivit. (Ihastuin Accessorizen napitettuun yksilöön!) Ostin tätä talvea varten ensimmäiset Ugg Australia -kenkäni ja ne ovat lämpimimmät kengät, joita olen koskaan omistanut, joten huomioni kiinnittyi salamana Ugg Australian ruseteilla varustettuihin käsineisiin. Mulberryn huivi näyttää ihanan pehmeältä ja sopisi myös sisäkäyttöön. Zalandolta ja Warehouselta löytyi myös kivoja perustalviasusteita. H&M:n valikoimista silmiini osui ihanan lämpimän näköinen pipo tupsulla ja tuo "palmikoitu" otsapanta, joka voisi olla kätevä esim. lenkkeillessä. 

Tänä talvena ei siis palella, ainakaan asusteiden osalta. Huiveilla, pipoilla ja lapasilla/käsineillä saa muutettua koko asun ja pääsee huomattavasti helpommalla kuin esim. talvitakkia vaihtamalla. Kaikki nuo neulotut asusteet, kuten lapaset ovat mielestäni aivan ihania ja olisi kiva osata tehdä niitä itsekkin, valitettavasti mun kärsivällisyys ei vaan riitä siihen :D 

Tänään ulkona olikin ensimmäiset pakkaset ja siitä syystä päässä pyöri vain lämpöiset ja pehmeät materiaalit. Vaikka ulkona olisikin kylmä se ei estä ulkoilua tai tee välimatkoista ikäviä, jos on kunnon varusteet, eli pipot päähän ja nauttimaan viimeisistä syksyn rippeistä!2 kommenttia :

  1. Ihana blogi :) haluisitko tehä semmosen postauksen mis kerrot kaikist sun meikeist ja sit mitkä on sun lempparit ? Ja sit kans my day- postaus ois kans kiva :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anni! Ehdottomasti, meikkipostaus on tulossa, ajattelin toteuttaa sen, heti kun lukijamäärä on vähän kasvanut :) My day -postaus myös hyvä idea.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017